USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Маю обережний оптимізм, що виборці оберуть людей, які готові взяти на себе відповідальність за місто», – Ігор Поліщук

25 Жовтня 2020 12:45
Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук після голосування розповів, в якому напрямку має розвиватися Луцьк.

Нагадаємо, сьогодні, 25 жовтня, українці обирають депутатів міських, сільських, районних й обласних рад, міських, сільських та селищних голів. Загалом кожний виборець на руки для голосування отримує по 4 бюлетені.

На своїй дільниці проголосував і радник Луцького міського голови Ігор Поліщук. Він відзначив: сьогодні жителі Луцька та громад, які доєдналися, вибирають те, як буде далі розвиватися місто.

«Щиро сподіваюся, що мешканці Луцька і навколишніх громад зроблять правильний вибір і оберуть тих людей, які дійсно зроблять Луцьк та громади, які приєдналися, кращими та успішнішими. Сподіваюся, оберуть тих людей, які йдуть з чітким баченням розвитку громад, які готові приймати рішення, може, не завжди приємні, але потрібні для громади, які йдуть не для того, щоб займатися політикою, проводити політичні дебати в сесійній залі, а йдуть займатися нагальними господарськими питаннями. В мене є обрежний оптимізм, що виборці дійсно оберуть цих людей, які готові взяти на себе відповідальність за місто, за життя громад», - зазначив радник міського голови.
Ігор Поліщук зауважив: впродовж усієї виборчої кампанії його підтримували близькі і рідні люди. Натомість на критику, яка звучала здебільшого в соцмережах від анонімних користувачів, не зважав. Адже щодня, спілкуючись з лучанами, він відчував їхню підтримку.

На питання, що він відчував, коли зайшов у кабінку, Ігор Поліщук зазначив: «Це величезна відповідальність за долю нашого міста. Необхідно розуміти: якщо мене оберуть, наступні 5 років треба присвятити цьому своє життя, цій роботі. Бо це має бути не робота, а стиль життя».
На його думку, в Луцьку варто продовжувати втілювати проєкти, спрямовані на збалансований розвиток міста в усіх його галузях – ЖКГ, медицина, культура, розвиток зелених зон. Водночас необхідно не забувати й про реалізацію складних стратегічних проєктів, які суттєво піднімуть Луцьк на вищий рівень: реконструкцію очисних споруд, рекультивацію сміттєзвалища в Брищі, подальшу реалізацію проєкту з придбання тролейбусів, міжнародні грантові проєкти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
День виборів Показати IP 25 Жовтня 2020 12:50
Так, погоджуюсь - треба бути обережним при виборі. Дуже....
скептик до День виборів Показати IP 25 Жовтня 2020 13:31
і не вестись на широку пропаганду
Лучанин Показати IP 25 Жовтня 2020 17:17
А це не э прямим порушенням закону про вибори, коли один із кандидатів на міського голову у день голосування роздає інтерв'ю?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus