USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Водій, який у Луцьку збив дитину на службовому авто, оскаржує вирок

14 Січня 2020 14:33
У Головному управлінні пенсійного фонду відмовляються платити грошову компенсацію за лікування школяра, якого у 2016-му році збив на службовому авто їхній водій, який, до слова, днями подав апеляцію на рішення суду.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив батько постраждалого хлопчика.

Нагадаємо, 9 листопада на вулиці Огієнка в Луцьку трапилась ДТП з потерпілими. Автомобіль «ВАЗ-210430» під керуванням 20-річного лучанина скоїв наїзд на 12-річного школяра. Дитину госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні. Поліцейські відкрили кримінальне провадження. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми, перелом правої гомілки і правого стегна, госпіталізований до реанімаційного відділення дитячої лікарні. Відзначимо, що на момент скоєння ДТП за кермом перебував водій Віталій Онопрійчук, який віз керівницю об’єднаного управління Тамару Козачук. Протягом трьох років батьки дитини добивалися справедливого покарання для винуватців ДТП у суді. Тож, у грудні 2019 року Луцький міськрайонний суд визнав водія Віталія Онопрійчука винним та призначив йому покарання у виді 1 року 6 місяців обмеження волі

Так, у відповіді Головного управління пенсійного фонду України у Волинській області на запит від Інформаційного агентства Волинські Новини, йдеться про те, що використання коштів Пенсійного фонду України носить виключно цільовий характер, тому використання цих коштів на цілі, не передбачені Законом України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» – заборонено.
«При цьому повідомляємо, що у провадженні Луцького міськрайонного суду Волинської області перебуває справа №161/13791/17. В межах кримінального провадження до Луцького об’єднаного управління пенсійного фонду Волинської області було подано заяву про відшкодування шкоди, завданої вчиненням злочину, передбаченим статтею 286 КУ. Але вироком суду цей позов залишено без розгляду», - йдеться у відповіді на інформаційний запит.

Тим часом, за станом на сьогодні водій службового авто пенсійного фонду Віталій Онопрійчук, якому суд призначив покарання у виді 1 року 6 місяців обмеження волі, подав апеляцію, і буде оскаржувати вищезазначений вирок у суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
.. Показати IP 14 Січня 2020 15:48
Батько дитини відомий скандаліст, вирішив підзаробити на нещасті. https://www.volynnews.com/news/auto/susidski-viyny-po-lutsky-zdyty-dorohoiu-chy-ni/
Павло Показати IP 14 Січня 2020 17:14
Денисов ще той м*дак

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus