USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські підприємці просять Кабмін скасувати «карантин вихідного дня»

17 Листопада 2020 09:27
Представники малого та середнього бізнесу області підготували звернення до Кабінету міністрів України з проханням розробити план роботи закладів ресторанного бізнесу та ринків в умовах карантину.

Звернення передали в облдержадміністрацію, йдеться у сюжеті Суспільного.

З плакатами: «Ми проти карантину для ФОПів» та «Влада, повернись лицем до нас!» представники малого та середнього бізнесу Луцька 16 листопада зібралися на акцію протесту.

«Яка різниця між полицями в продуктових магазинах і простором і касами і простором в магазинах промтоварів? Я думаю, що карантин вихідного дня це не рівні умови для малого, середнього бізнесу та великого», – розповіла одна з учасниць акції Аліна Гопанчук.

Зі слів заступника начальника Луцького міського відділу поліції Юрія Сидорука: в акції взяло участь майже 50 людей. Нагадаємо, за суботу та неділю 145 і 15 листопада поліція Волині склала 41 адмінпротокол на підприємців – порушників «карантину вихідного дня».

Нагадаємо, 11 листопада тисячі працівників кафе та ресторанів у Луцьку вийшли на протест проти карантинних обмежень, які суттєво вдарили по галузі. За словами мітингарів, багато людей зараз втрачають роботу, змушені закривати свій бізнес і, як наслідок, держава несе бюджетні втрати.

До протестувальників вийшов представник ОДА та запросив ініціативну групу на переговори. Луцькі ресторатори передали ноту протесту представникам Волинської облдержадміністрації. Це звернення, яке підписали 7 тисяч осіб, передадуть прем’єру. Згодом протестувальники пішли до стін обласного управління поліції, аби передати звернення до міністра МВС України Арсена Авакова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
" Показати IP 17 Листопада 2020 14:28
Отож краще б ішли працювати! а то скігліли за віхідні в суботу та неділю! а тепер самі не знають чого хочуть! Скільки вільних ліжок в лікарнях залишилось не думають!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus