USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські шахти хочуть взяти в один кулак

10 Липня 2017 10:22
Усі шахти та дотичні до них структурні підрозділи на Волині хочуть підпорядкувати одній новоствореній структурі.

Про це йшлося під час оперативної наради в облдержадміністрації 10-го липня.

Таку ініціативу запропонував голова ОДА Володимир Гунчик першому заступнику Міністра енергетики та вугільної промисловості України Галині Карп.

«Зміни необхідні, бо сьогодні шахти просто з'їдають державні гроші. Зараз шахта № 1 працює через окремий департамент, шахта № 10 добудовується через ланцюжок посередницьких структур. Робочі шахти існують за рахунок видобутку вугілля й дотації з держави, є ще ДП «Волиньвугілля».

Також усі бухгалтерії треба об'єднати в єдину й сконцентрувати увагу на завершення будівництва шахти № 10. Окрім цього, будуть реорганізовані й профспілки, адже на дві шахти у нас 14 організацій, які хочуть їсти, кормитися і для цього є профспілкові внески та інші джерела доходів. Щодо санаторіїв, то вони повинні самі заробляти на себе. А всі ці адміністартивно-управлінські та соціальні заклади до 20% збільшують собівартість вугілля», - розповів Гунчик.

Та додав, що напрацьовувати механізм реорганізації будуть вже через місяць, коли з відпустки вийде Міністр енергетики та вугільної промисловості України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 10 Липня 2017 10:32
В один кулак можна тільки шось інше взяти! Нє, я в шоце!
Ану до Анатоль_ Показати IP 10 Липня 2017 11:33
То кулак розіжми, може не будеш в такому шоці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus