USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Які будівлі у Луцьку лишаються без опалення через аварії

26 Листопада 2019 15:40
До кінця дня в ДКП «Луцьктепло» обіцяють вирішити проблему з теплопостачанням будинків, які наразі лишаються без опалення через аварії.

Про це йшлося під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови 26 листопада.

Як повідомила т.в.о директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Оксана Салій, у період з 11 по 24 листопада 28 дзвінків в групу оперативного реагування «15-80» найбільша кількість звернень, а саме 293 стосувалися житлово-комунальної сфери міста. Основна частина громадян зверталася щодо відсутності опалення в будинках та по окремих стояках, також мешканці зверталися щодо ремонту пішохідного тротуару на зупинці на вулиці Володимирській біля кондитерської фабрики, знесення старого дерева на вулиці Скрябіна, 2а, підрізання гілля дерев на вулиці Лесі Українки, 19 і кущів на проспекті Перемоги, 17, прибирання проїжджої частини та пішохідних тротуарів на вулицях Шевченка та Ковельській.

216 звернень стосувалися роботи ДКП «Луцьктепло». Протягом звітного періоду працівники підприємства ліквідували витоки на мережі на вулицях Рівненській, 125, Мазепи, 2, Дубнівській, 34, 79, Гулака-Артемовського, 15, Арцеулова, 1, проспектах Грушевського, 16-20, Відродження, 2-10. Окрім того, через пориви на мережі не подається гаряча вода на будинки на вулиці Мазепи, 10, 12, 14 та проспекті Відродження, 39. Разом з тим, мешканці будинків на вулицях Коновальця, 1а, Мазепи, 49, Шептицького, 34, Кравчука, 10, Сагайдачного, 20, проспектах Відродження, 12а, Молоді, 4, Соборності, 37б скаржилися на недостатні параметри гарячого водопостачання.

Своєю чергою, директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський повідомив, що наразі у Луцьку працюють 48 з 53 котелень підприємства. З понеділка введуть в експлуатацію котельню на вулиці Конякіна, 24. У міжопалювальний період у місті реконструювали дев’ять малих котелень та побудували одну нову твердопаливну котельню. За станом на сьогодні через аварійні ситуації без опалення, з його слів, залишаються будинок побуту на проспекті Соборності, 11а, вулиця Січова, зокрема ЖКП №7, БТІ та медичний коледж. Роботи тривають і відновити теплопостачання планують до кінця дня.

Через витік на мережі гарячого водопостачання на вулиці Мазепи 10, 12 та 14 відсутня ця послуга. Відновалювальні роботи розпочинають сьогодні і питання можуть закрити вже завтра.

Нагадаємо, також без опалення через заповітрення мереж залишаються мешканці низки будинків у мікрорайоні ЛПЗ.

Серед причин проблеми називали також регулювання подачі тепла відповідальними особами ОСББ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 26 Листопада 2019 17:41
А щож ви бездєльніки ціло літо робили? Як ви вже надоїли з своїми гнилими трубами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus