USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«ЗА Майбутнє» закликає кожного кандидата на посаду міністра представити свою програму в Раді

4 Листопада 2021 09:59
Кадрові ротації, які сьогодні відбуваються в уряді, – це точкові маніпуляції з метою зняти напругу в суспільстві через жахливу ситуацію в країні.

Про це написав народний депутат України, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як наголосив парламентар, у той час, коли влада займається політичними маніпуляціям, у лікарнях бракує кисню для хворих на коронавірус, опалювальний сезон під загрозою, а комунальні тарифи зростають шаленими темпами.

Читати ще: Брак кисню та небажання вакцинуватися: Ігор Палиця розповів, які питання влада має вирішити терміново

«Треба, як мінімум, вигнати тих, хто за це відповідає! Бо від цього залежить здоров’я та добробут мільйонів людей. Замість цього ми бачимо лише ротації в уряді, щоб люди трохи «випустили пар».

Але, незалежно від того, хто займе посади звільнених міністрів, цей Кабмін залишиться урядом статистів», – заявив Ігор Палиця.

Нардеп зауважує, що Україна потребує ефективного механізму управління, коли кожен державний менеджер досягає економічного, а не політичного результату, працює не заради підвищення рейтингів партії влади, а для покращення добробуту громадян.

Читати ще: Заради грошей від МВФ влада готова зняти мораторій на експорт лісу вже до кінця року, – Ігор Палиця

«Сьогодні ж усе відбувається навпаки. Міністрів, фактично, звільняє та призначає монобільшість на засіданні фракції. Верховна Рада не бачила ні звітів, ні планів їхньої роботи.

Депутатська група «Партія «ЗА Майбутнє» закликає кожного кандидата виступити у Верховній Раді та представити свою програму на розгляд усіх народних депутатів. Нехай вся Україна оцінить ваш професіоналізм», – наголошує Ігор Палиця.

Як повідомляли, Верховна Рада на пленарному засіданні 3 листопада звільнила Андрія Тарана з посади міністра оборони України. Крім того, нардепи звільнили віцепрем’єра Олексія Резнікова, міністра економіки Олексія Любченка та міністра захисту довкілля та природних ресурсів Романа Абрамовського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus