USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Зеленський попросив Парубія терміново скликати Раду

21 Травня 2019 18:35
Президент України Володимир Зеленський просить голову Верховної Ради України Андрія Парубія скликати позачергове засідання парламенту на 22 травня.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Зеленського у Twitter, пише УНІАН.

«Прошу голову Верховної Ради Андрія Парубія скликати завтра, 22 травня, позачергове засідання парламенту для внесення змін до закону про вибори народних депутатів», – йдеться у дописі.

До свого допису він додав фото звернення до Парубія. У ньому Зеленський просить включити до порядку денного засідання 22 травня питання щодо внесення змін до законів «Про вибори народних депутатів України» та «Про публічні закупівлі».
Як повідомлялось раніше, Зеленський підписав указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради та призначення позачергових виборів на 21 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
/ Показати IP 23 Травня 2019 00:02
парубій х-у-*-л-о!!! на нари парубія!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus