USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Журі логотипи Луцька «спихнули» на депутатів. Проекти

21 Лютого 2012 11:36
Журі конкурсу «Розробка логотипу міста Луцька» з визначення промоційного логотипу обласного центру обрали двох фіналістів, кращого з яких тепер визначать депутати міськради.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи муніципалітету.

Заключне засідання журі конкурсу «Розробка логотипу міста Луцька» з визначення промоційного логотипу міста Луцька відбулося 20 лютого. Керуючись професіоналізмом, враховуючи результати громадського обговорення, голосування журі визначили серед чотирьох запропонованих логотипів два варіанти-фіналісти, які будуть винесені на розгляд сесії Луцької міської ради 29 лютого 2012 року.

Члени журі мали зауваження до обох робіт-фіналістів, тому рекомендували дизайнерам доопрацювати їх та вже у доопрацьованому вигляді подати на розгляд сесії.

До речі, 17 лютого відбулося громадське обговорення чотирьох варіантів логотипу міста Луцька. Начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва та туризму міської ради Наталія Бунда презентувала 4 варіанти логотипу, які відібрало журі конкурсу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
т Показати IP 21 Лютого 2012 11:47
Бунда молодець. Реально рулить...
КФЦ Показати IP 21 Лютого 2012 12:12
Бунда рулить, але логотипи паганеньки, особливо слогани. (
Стрийко Показати IP 21 Лютого 2012 13:23
Хай там як, але треба закруглятись з процесом - Євро не за горами, слід готуватись...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus