USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Зі Старого ринку вже перевезли 31 контейнер, ще 15 переселяться найближчим часом

13 Лютого 2020 20:33
На ринок «Новий» уже переїхав 31 контейнер, ще 15 – переїдуть найближчим часом.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«За попередньою інформацією від представників Нового ринку, зі Старого ринку переїхав вже 31 контейнер, 15 контейнерів з власниками яких ми вчора проводили нараду, переїдуть найближчим часом», – йдеться у дописі.

Як зазначив Ігор Поліщук, всього на Новому ринку укладено близько 150 договорів із підприємцями, що володіють близько 200 контейнерами на Старому ринку.

Зауважимо, що все більше підприємців переїжджають на Новий ринок. Лише за один день до міської ради надійшли заяви 12 підприємців, які будуть працювати на новому місці.

Тим, хто згодиться переїхати самостійно, в міській раді обіцяють допомогу з вивозом металевих конструкцій.

Співвласник Нового ринку Любомир Пахолко зазначив, що торговими місцями цікавляться навіть підприємці з Горохівського, Луцького і Любешівського районів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus