USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Знали, що буде непросто», – Сачко про перемогу «Волині»

27 Жовтня 2020 11:45
Головний тренер «Волині» Василь Сачко та тренер «Полісся» Сергій Шищенко прокоментували гру своїх команд на післяматчевій пресконференції. Обидва тренер наголосили, що гра була непростою.

Нагадаємо, 26 жовтня «Волинь» мінімально перемогла житомирян.

Сергій Шищенко привітав «Волинь» з перемогою, зазначивши, що в перші хвилини команди придивлялися одна до одної, намагаючись взяти ініціативу.

«Було дуже багато браку в обох команд. Ми непогано почали гру, створювали тиск на гравців суперника, заставляли виходити їх довгими пасами, і «Волинь» помилялася. Але й ми робили багато непотрібних втрат, тому в нас не виходили атакувальні дії. Ми непогано виглядали в обороні, але не вистачало агресії попереду. Такі ігри виграються за рахунок індивідуальних дій гравців. Я вважаю, що Оринчак добре виконав удар, саме це і принесло «Волині» перемогу. Якби ми не помилися в цьому епізоді, то не програли б».
Натомість Василь Сачко відзначив, що для «Волині» гра проти «Полісся» була стратегічно важливою.

«Готуючись до гри, знали, що буде непросто. Ця команда до гри з нами ще не програвала, вона пропустила лише два голи. Тому вдвічі приємніше обіграти їх. Що стосується нас, то я не можу сказати, що це була найяскравіша гра. Стояло завдання не пропустити. Мене радує, що низку ігор ми граємо на нуль – хоч і не без помилок, але з’являється якась солідність. Ми чекали свій шанс, створювали напівмоменти. В деяких моментах не вистачило концентрації, майстерності, щоб влучити у ворота. Але ми дочекалися свого шансу та забили дуже важливий для команди гол. Оринчак зіграв чудово, цей гол не випадковий. Радує те, що ми б’ємо по воротах, не радує – що б’ємо вище воріт. Я вважаю, що ми були ближчі до перемоги, тому радий, що ми виграли», – зазначив тренер.

Також Василь Сачко розповів про стан Валерія Болденкова, якого замінили у першому таймі через пошкодження: «Зараз ігри відбуваються з четвертого дня на п’ятий, тому десь не вистачає одного дня на відновлення, поле зараз трішки в’язке. Валерій всі ігри у нас грав, десь накопичилося, тому він відчув напругу. Зараз я не володію інформацією, його оглядає лікар. Для нас кожен гравець на вагу золота, важливо, щоб усі були в строю, тому на полі з’явився Войтіховський».
Окрім того, коуч пояснив, чому «Волині» не вдавався високий пресинг на старті гри: «Команда суперника розібрала нас, вони закрили наші фланги. Було помітно, що в першому таймі в нас не йшла гра через флангових гравців. У другому таймі ми зробили заміни, випустивши Ляшенка, а Оринчака перевели в напад. Ми хотіли більшого, стояло завдання пресингувати в перші хвилини. Ми їх також добре вивчили – вони нічого не створили за виключенням двох моментів в другому таймі. Але у нас запрацювали фланги, ми забили гол і вже грали по рахунку – щоб вибігти і забити другий гол. В першому таймі те, що планували, не вийшло, а в другому – наш план на гру спрацював».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus