USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькому відділу пробації виділять майже півмільйона гривень

31 Січня 2018 13:15
423 тисячі гривень виділять Луцькому міськрайонному відділу з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції. Виділення коштів відбудеться у рамках Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на 2018-2020 роки.

Про це стало відомо 31 січня під час сесії Луцької міської ради.

Як розповів в.о. начальника Луцького МРВ з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Руслан Галецький, мета прийняття програми - підвищення загальної безпеки громадян Луцька.

«Відділ виконує рішення судді щодо виправних, громадських робіт, позбавлення права займати певні посади. Від того, як буде проведена роботи з людьми, що звільнені від покарання, залежатиме безпека лучан», - каже Руслан Галецький.

З його слів, наразі у відділі на обліку 456 осіб, заголом за рік у відділі на обліку перебувало 1054 особи. Протягом 2017 року нові злочини вчинили лише 1,6%.

«Останні 10 років будь якого матеріального забезпечення не було, що впливає на проведення роботи. Обсяг фінансування з 2018 по 2020 роки становитиме 423 тисячі гривень», - пояснив Руслан Галецький.

Більшістю голосів обранці громади підтримали проект рішення.

Нагадаємо, Луцький міськрайонний відділ з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальнихпокарань та пробації Міністерства юстиції відкрили нещодавно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus