USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Порошенко пакує валізи? Штаб кандидата скасував рекламу перед другим туром виборів

1 Березня 2019 14:38
Штаб президента Петра Порошенка дав команду рекламним агентствам скасувати попередньо заброньовану зовнішню рекламу на квітень.

Про це написав у соціальній мережі Facebook кандидат у президенти Анатолій Гриценко.

«Порошенко здався і вже пакує валізи? На фоні вселенського скандалу «мародерство на крові» і після вчорашнього ефіру на Плюсах, який дивилися мільйони людей, сьогодні зранку штаб Порошенка дав команду рекламним агентствам: скасувати попередньо заброньовану зовнішню рекламу на квітень місяць. По всій країні. «Титанік» впевнено іде своїм курсом», – написав він.

Схоже, що Петро Порошенко був впевнений у своєму потраплянні до 2-го туру виборів і замовив вже у рекламістів агітаційну продукцію на квітень. Однак після скандалу з розкраданням бюджету оборонного комплексу України, його рейтинги різко впали і він вже втратив віру у свій успіх навіть в 1-му турі.

Нагадаємо, 1-й тур виборів президента України-2019 відбудеться 31 березня, 2-й тур – 21 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Вітя Показати IP 1 Березня 2019 14:54
Що там він задумав не знає ніхто. Зараз знов якогось "томаса" ти "термоса" придумає!!!! ТАК що рано ще говорити він хитрий!!!!!!! бо не дурний!!!
Ян Показати IP 1 Березня 2019 15:08
Він хитрий і скупий....
Анатоль_ Показати IP 1 Березня 2019 15:14
Давай, досвідання!
Анонім Показати IP 1 Березня 2019 15:29
Зараз знов військовий напад вигадає,чи ще щось.Аби хоч люди не гинули за тих "політиків"
Сливки-Ленивки Показати IP 1 Березня 2019 16:00
Не пліткуйте безпідставно. Наш президент глибоко віруюча людина і не буде допускати провокацій з нашої сторони для аресії агресора тільки для того, щоб ввести військовий стан і продовжити президенство. Слава Україні!
Лучанин до Сливки-Ленивки Показати IP 1 Березня 2019 19:24
Це ве це бидло,яке влаштувало бізнес з Путіном на крові українців,називаєте віроючою людиною.Він гроші з ним відмивав,а томос-бумага це лише відволікаючий хід перед виборами.Не пишіть такої .....
Навуходоносор Показати IP 1 Березня 2019 16:45
"Если все говорят, что ты хитрый, то ты уже не хитрый" - так говорит мой сосед по площадке, главный философ в нашем доме. А эта затея равноапостольного имеет, видимо, свою цель - усыпить бдительность соперников, у которых начался процесс объединения (Гриценко+Садовой сегодня!). Потрошенко действует на упреждение, такая информация по его замыслу должна внести сумятицу в лагеря его основных соперников. А вот эпизоды, где он на видео снимает шапку и хватает за нос мужчину, заслуживают самого пристального внимания психиатров. Адекватный человек такого не допустит...Тем более как сказали Сливки - Ленивки "глибоко віруюча людина". Питання глибини його віри на відміну від Сливок для мене настільки очевидне, що його і коментувати гріх - не вірить він нікому. Його поведінка завжди нагадувала поведінку старої хитрої бабці з відомого анекдоту, яка в церкві ставила свічки і творила молитву і святим отцям, і чортамі. Коли її запитали, як це може поєднуватися, вона відповіла просто:"Я хочу мати добрих знайомих і в пеклі, і в раю. Я ж не знаю, куди попаду".
123 Показати IP 1 Березня 2019 18:47
Він вже просто впевнений, що переможе у першому турі та другий буде не потрібний.
Лic Показати IP 2 Березня 2019 13:22
Нехай йдуть лicoм - Потрошенко & Компанi.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus