USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Озера та смак їжаків: в Івахіва знайшли, чим пишатися в районі, куди так і не провели каналізації

6 Лютого 2018 13:39
Днями у Шацьку відзначили 25 років від дня заснування району. До цієї дати Шацьк підійшов без власної каналізації, клубу, з проблемами доріг та шкіл. Але навіть без цього свято шачанам вдалося на славу. Чиновників та заслужених мешканців краю зібрали у лісовому коледжі.

У лісовому коледжі Шацька людно. В актовій залі урочистості з нагоди 25 ти річчя району. За сумлінну роботу на вагомий внесок у розвиток краю голова райдержадміністрації з головою районної ради нагородили найактивніших.

Серед них і помічник народного депутата Степана Івахіва, директор фонду «Патріоти Волині » – Денис П’ятигорець. Помічника нардепа нагородили «за сумлінну працю та вагомий вклад у розвиток Шацького району».

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.



Самого нардепа не було. Недавно він гучно два дні гуляв ювілей, то, може, й втомився святкувати. За двох чверть століття району святкував його помічник, керівник фонду Денис Пятигорець. Нагадаємо, напередодні свята депутатський помічник та голова Шацької РДА Василь Голядинець і Денис П’ятигорець в розпал робочого дня зустрічалися в Луцькому барі. Обоє казали, що їх там звело обговорення святкування річниці Шацького краю. Мабуть, розмова була плідною, бо наступного дня в помічника нардепа Шацьк викликав цікаві асоціації.

Виступаючи перед громадою з нагоди святкування 25-річчя Шацького району, Денис П’ятигорець «видав» промову: «Нас Шацьк зустрічав такими дивами, яяких я як мешканець Запоріжжя такого ніколи не бачив – озера, смажені їжаки... Я комусь колись розказував – це, як кошенят їсти».

Потому помічник співвласника бізнес-імперії заходився асоціювати дату створення району район з бізнесом свого патрона та самим Івахівим.

«25 років – це дуже магічна цифра для мене – 25 років шацькому району , 25 років фірмі Континуум, яку Івахів створив , а Івахіву в цьому році два рази по 25», - каже помічник нардепа.

Тож виходить, слів Дениса П’ятигорця, що фірму Континіум - Степан Івахів створив самотужки, без вкладу нині покійного співвласника Ігоря Єремеева.

До слова, у 2014 році активи загиблого олігарха та народного депутата оцінювали у 133 мільйона доларів. Проте доступу, ані до грошей, ані до компаній сім’я померлого не має. За версією народного депутата та партнера Ігоря Єрємєєва - Степана Івхіва, бізнес покійний залишив йому через трастовий фонд.

ЧИТАТИ ЩЕ: У БУДИНКУ, ЯКИЙ МАЛА Б ОТРИМАТИ СІМ’Я ЄРЕМЕЄВА, ЖИВЕ ПОМІЧНИК ІВАХІВА

Чиновників та заслужених людей району веселив колектив Лісапетний батальйон. Мабуть, щоб показати наскільки помічник та нардеп близькі до звичайних селян. А от за скільки співають і танцюють ці народні жіночки на сцені - відомо.

Ціни у прайсі «Лісапетного батальйону» починаються від тисячі доларів за годину виступу. Такий щедрий подарунок району нардеп Івахів вручив від свого благодійного фонду. На концерт заслужених мешканців зібрали у лісовому коледжі.

Власного клубу в Шацьку за 25 років так і немає, як і каналізації. Шацьк - єдиний район області, який досі не каналізований, а всі нечистоти з дорогезних готелів та приватних баз відпочинку, збирають у вигрібні ями.

Обігнавши конкурентів на виборах у 21 окрузі, куди входить і Шацьк, нардеп Івахів за 6 років кар’єри мажоритарника у Верховній раді, так і не зумів вирішити нагальні проблеми району. Але мабуть, смажені їжаки смакують в Шацьку і без цих благ цивілізації, найкраще.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
ТТ Показати IP 6 Лютого 2018 13:56
Їжаків оберігати треба,а не жерти!Дикуни!
а ШО Ж до ТТ Показати IP 6 Лютого 2018 14:24
Шо *ля оберігати ? А ти з йожіка холодець хоч раз пробував, а котлетки, а смаженинку, А ??? Нє, то мовчи, знаток нашовся, собак в себе в гароді оберігай, а не наших йожіків!!!
123 до ТТ Показати IP 6 Лютого 2018 16:12
*ля!!! Один ди*іл накормив смаженими їжаками другого *ибіла, а той візьми і рокажи всім про таке "диво" ... Диб*ли ...
123 Показати IP 6 Лютого 2018 13:58
Нічого, полшуки "жараних йожиків" люблять, а ще люблять халявні пластикові вікна в школі, - раз в три роки, - ТАК ЩО БУДЕ ІВАХІВ ДЕПУТАТОМ ЩЕ НЕ РАЗ, СЛАВА "ЖАРАНИМ ЙОЖИКАМ"!!!
Фаїна Показати IP 6 Лютого 2018 14:38
Жах з такими депутати. Собі днюху відгуляв і все нащо йому ті виборці. І ще Івахова зробили головним Континіуму. Його ж ніхто раніше і не бачив бо він не вилазив, чи не хотіли показувати, бо таке наговорить? Їсти їжаків?????????? Ух нема слів.
Їжака йому в... Показати IP 6 Лютого 2018 15:14
Це лише манкурти з далекого Запоріжжя можуть їсти смажених чи недопечених їжаків. Ми ж, волиняни, завжди оберігаємо та радіємо цьому чуду природи, їжак завжди народжує великі позитивні емоції і в дітей і у дорослих. І пхати в рот їжака, забитого руками нелюда , це дійсно може лише нелюд. І волиняни дожилися до того, що такі нелюди вчать з трибуни їх як треба жити, яких гарних злодіїв треба любити і шанувати. Де наша гордість і принциповість, шановні земляки?
Йой до Їжака йому в... Показати IP 6 Лютого 2018 16:10
До сліз, особливо про їжака - маленьке чудо природи !
Кіндрат Панасович Показати IP 6 Лютого 2018 17:12
хто їсть їжаків то моральний ви?одок!
ooo до Кіндрат Панасович Показати IP 6 Лютого 2018 18:12
Гірше, майже канібал!
знайомий голови рда Показати IP 6 Лютого 2018 18:40
їм чудакам дають гроші то євросоюз то держава а вони їжаків наїдяться і гроші не освоюють одне слово любителі так що івахіву немає чого переживати а каналізація у шацьку є
Пятигорець Показати IP 7 Лютого 2018 16:50
Ням-ням їжачки!!!!!
То ппц...просто слтн Показати IP 8 Лютого 2018 01:39
Україна з такою владою,ніколи не встане з колін....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus