USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

ДТП у Рівному: 26 авто пошкоджено через п'яного водія

2 Січня 2018 12:27
Більше 20 автомобілів зазнали пошкоджень в результаті аварії в Рівному, яка трапилася 2 січня. П'яний водій протаранив частину авто, інші пошкодив бетонний паркан, в який в'їхав горе-водій, – повідомляють у прес-службі поліції Рівненщини.

26-річний рівнянин, керуючи автомобілем Mercedes S 500, на великій швидкості не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини та врізався у бетонний паркан. При цьому пошкодив близько 15 метрів цього паркану. Через зіткнення пошкоджено п’ять автомобілів, які стояли вздовж паркану.

Крім того, уламки бетонного паркану пошкодили ще 20 припаркованих неподалік транспортних засобів.

Унаслідок ДТП водій отримав відкриту черепно-мозкову травму. Його без свідомості госпіталізували у реанімаційне відділення центральної міської лікарні. Медики оцінюють його стан як важкий. У салоні іномарки перебувало ще троє пасажирів: у 39-річного рівнянина діагностували перелом плеча, у 40-річного жителя обласного центру – легкі тілесні ушкодження. Ще один не постраждав.

За словами лікарів, усі потерпілі мали запах алкоголю, утім остаточні результати стануть відомі після результатів експертизи відібраних зразків крові.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus