USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Батьки вихованців луцького ДНЗ нарікають на сусідство з інвалідами

25 Лютого 2016 16:53
Через неадекватну поведінку деяких інвалідів з центру реабілітації «Джерело життя» щодо дітей, не продовжувати термін оренди одного з приміщень ДНЗ по проспекту Соборності просять батьки вихованців дитячого садочка.

Про це йшлося під час четвертої сесії Луцької міськради 24 лютого.

Відповідно до проекту рішення, пропонувалося звільнити від оплати за комунальні послуги на період з 1 січня до 31 травня 2016 року Волинський обласний молодіжний Центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя», який орендує нежитлове приміщення загальною площею 118,2 метра квадратного, що по проспекту Соборності, 35а.

Голова депутатської фракції «УКРОП» Ігор Поліщук зауважив, що приміщення сусіднє з дитячим садочком. Попри те, що інвалідів варто підтримувати, батьки вихованців цього ДНЗ та вихователі повідомляли, що таке сусідство є не зовсім зручним. Він запитав начальника управління освіти міськради Олега Гребенюка, чи є можливість надати приміщення «Джерелу життя» в іншому місці, щоб діти не страждали від такого сусідства (зі слів депутата, вже траплялися певні інциденти). Посадовець відповів, що це приміщення центр реабілітації використовує вже впродовж 13 років. Він визнав, що робота центру у приміщенні дитячого садочка не завжди викликає однозначну реакцію батьків. З його слів, нове приміщення шукають, але це питання до відділу комунального майна – управління освіти може пропонувати лише приміщення іншого навчального закладу, тобто, нічого не зміниться. Наразі пропонують продовжити оренду приміщення до 1 червня цього року та звільнити організацію від сплати комунальних послуг.


Своєю чергою, депутат Євгеній Ткачук пропонував продовжити оренду до кінця року. На його думку, оскільки на вулиці Бенделіані будуватимуть новий реабілітаційний центр, туди згодом переведуть центр реабілітації інвалідів з дитинства.

Депутат фракції «УКРОП» Тетяна Янчук повідомила, що особисто спілкувалася з батьками вихованців ДНЗ і вони розповіли, що дуже схвильовані поведінкою інвалідів. Так, є інваліди, які поводяться неадекватно щодо дітей. Батьки вихованців садочка просять не продовжувати термін дії оренди центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя».


Депутат Сергій Була рекомендував не вживати кардинальних заходів та зняти питання тоді, коли буде обладнаний реабілітаційний центр на вулиці Бенделіані. Депутат Костянтин Петрочук пропонував повернутися до розгляду питання після 31 травня, коли завершиться дія договору оренди. Ігор Поліщук погодився, що рішення про продовження договору оренди варто розглянути у червні, заслухавши батьків вихованців ДНЗ.


У підсумку, депутати вирішили підтримати проект рішення та звільнити від оплати за комунальні послуги на період до 31 травня 2016 року Волинський обласний молодіжний Центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 70
люся Показати IP 25 Лютого 2016 17:27
жах, як на мене це незадоволені батьки - "моральні інваліди", це їх треба ізолювати...
Вова до люся Показати IP 25 Лютого 2016 19:13
А чи не варто спочатку довідатись у чому справа? як я розумію там іде мова саме пр ПОВЕДІНКУ деяких інвалідів, а не про сусідство як таке?
123 Показати IP 25 Лютого 2016 17:28
яке дикунство депутатки - інваліди вам чим винні ? Чим вони так вже заважають батькам ,Ваші діти мають шанс вирости співчутливими і толерантними людьми, ніде у цивілізованому світі не відвертаються від інваліда ,бо ці люди живуть поруч і навчаються зі здоровими дітьми разом .Дружина Президента нещодавно запросила на каву такого хлопця послухайте її слова -може зрозумієте ,що людина через те і людина ,що допомагає немічним !
Вова до 123 Показати IP 25 Лютого 2016 19:13
А чи не варто спочатку довідатись у чому справа? як я розумію там іде мова саме пр ПОВЕДІНКУ деяких інвалідів, а не про сусідство як таке?
я до 123 Показати IP 25 Лютого 2016 21:31
Правильно
ГАЛЯ до я Показати IP 28 Лютого 2016 11:29
МОВА ЙДЕ ПРО ТЕ ЩО ЗАВІДУЮЧІЙ ЦЕЙ ЦЕНТР СТОЇТЬ ЯК КОМОК СЕРЕД ГОРЛА ЦЕ САМЕ З ЇЇ НЕПРИЯЗНІ ЦЕ ТРИВАЄ БАГАТО РОКІВ........ А МОЛОДЬ ТУТ ЗОВСІМ НЕ ПРИЧОМУ
Лучанка Показати IP 25 Лютого 2016 18:39
Жах! Люди, що ви робите? Ви всі впевнені що на вас чекає повноцінне життя/старість і ніхто з вас не попаде в інвалідний візок??? Інваліди такі ж самі люди і тільки моральні уроди можуть ізолювати своїх дітей від неповносправних людей. (((
Вова до Лучанка Показати IP 25 Лютого 2016 19:14
А чи не варто спочатку довідатись у чому справа? як я розумію там іде мова саме пр ПОВЕДІНКУ деяких інвалідів, а не про сусідство як таке?
до Вова до Вова Показати IP 25 Лютого 2016 21:30
А хто дає право судити поведінку інвалідів?всі ми ходимо під Богом.ніхто не від чого не застрахований.батьки,яким не подобається поведінка інвалідів,нехай ведуть дітей в інші садочки,де їх не будуть інваліди дратувати.вони знали нащо йшли.шкода,що наша нація деградує.що дратують інваліди.дійшли ми до ручки.було б добре аби почула це дружина президента.хтось скаже що це піар,але хоть піаром треба достукатись до наших сердець.а наші депутати починають зазнаватись
Вова до до Вова Показати IP 25 Лютого 2016 21:56
Інваліди різні бувають, в тому числі й на голову, і якщо такий інвалід твоїй трирічній дочці х.... з за куща показуватиме, ти що казатимеш? а бо якщо 100 кілограмовий інвалід влупить твою дитину, що робитимеш? а він інвалід і розумовий вік в нього 3 роки. Спочатку необхідно почути іншу сторону, якщо дійсно є проблеми і стоїть загроза того що батьки зі своїх дітей, завдяки такому сусідству, можуть виростити інвалідів, то можливо варто прислухатись? Я не маю нічого проти інвалідів, вони такіж люди як ми, серед них є люди з великої букви і ніякого упередженого ставлення в мене до них немає А от люди що немаючи повної інформації роблять висновки - навряд чи можуть називатися повносправними, як мінімум - недолугими.
лучанка до Вова Показати IP 25 Лютого 2016 22:41
Перш ніж когось називати неповносправним і недолугим.на себе подивись.і якщо твоїй дочці показують х...а вихователі куди дивляться?агресивних людей потрібно примусово лікувати.ти подивись центром міста ходять люди неадекватні.їх ніхто не трогає.я особисто бачила в центрі на зупинці жінка,видно що проблеми має обплювала чоловіка з ніг до голови.а в задній кишені в неї ніж стирчав.це посеред білого дня.влупити твою дитину може будь хто .і будь де.переживаєш за дитину.не води її туди.
Вова до лучанка Показати IP 26 Лютого 2016 07:20
Не забуваєм про те що садочки для того щоб туди водили ДІТЕЙ, а не інвалідів. А про мою дитину не переживай страший вже МС, молодший КМС і не по шахам так що влупити що одного що другого проблема. А вихователі хай дивляться куди хоч а таке сусідство явно не норма. А таким як ви краще ближче до КП Ласка переселятися, таким жалісливим саме там місце.
до вова до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 10:01
пр*дурок
Вова до до вова Показати IP 26 Лютого 2016 10:59
От одна хво** на голову обізвалась. Убивчий аргумент.
... до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 15:21
Таких людей как эта вова закрывать нада.в психушку.надолго.даже любой зек не обидит инвалида.хамло
Вова до ... Показати IP 26 Лютого 2016 16:01
Тебе походу вже образили. І наведіть плз цитату, де я образив інвалідів?
лучанка до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 11:32
саме легше когось влупити.тільки дай кулаками махати.і не вказуй кому куди переселятись. тебе і біля Ласки страшно селити.Бог тобі суддя
Вова до лучанка Показати IP 26 Лютого 2016 11:40
Дай мені бог не зустрічати в житті таких людей як ви.
Анонім до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 14:31
Бог палкою не б'є.тільки люди це не розуміють.
Вова до Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 15:10
Чого ви до того бити вцепились, де в якому пості я погрожував когось побити? процитуйте, чи це ви неадекватна Лучанка?
Вова до лучанка Показати IP 26 Лютого 2016 12:36
До речі чи не та це лучанка, що в іншому обговоренню верещала істерично проти прийому сільських дітей у міські садочки? Там ви в виразах щодо сільських дітей та їх батьків геть не обмежувалися? А ще Бога згадує.
лучанка до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 14:53
Слухай вова,я ніколи не пишу коментарів.але цього разу перейшло межу.мовчати не можу.повинна бути людяність елементарна.хто там що писав не знаю і знати не хочу.я маю свою думку.а Бога згадую тільки тому щоб до тебе дійшло.хоча черстві люди..їх не проб'єш.дехто бачить тільки те що хоче бачити.і прапором махає.
Вова до лучанка Показати IP 26 Лютого 2016 15:13
Норма коли діти інваліди що немають розумових відхилень ходять до одного садочка з здоровими дітьми - так це норма. А коли в одному садочку знаходяться маленькі діти та ДОРОСЛІ з різноманітними відхиленнями - це ДИКУНСТВО. І до чого тут лояльність, цей центр що погрожують кудись вивезти до лісу? закрити в СІЗО? просто пропонують їм інше приміщення. Де тут хто Бога прогнівив.
Вова до лучанка Показати IP 26 Лютого 2016 15:13
І до речі я чомусь до вас на ви звертаюсь?
до Вова до Вова Показати IP 25 Лютого 2016 22:57
Сам ти недолугий.я знаю ту ситуацію.інваліди є різні.агресивних людей просто треба закривати.лікувати.не ту проблему вирішуєте.це в тебе неповна інформація.грошей для таких людей немає на лікування.це психічно хворі люди.краще вирішуйте проблему для таких людей.психічно хворих.а не переносити чи закривати центр. Ви б так само кричали,якби вони були поряд зі школою.міськрадою.житл.будинком.і що таких буйних хворих так багато?невже більш дієвого нічого немає?так хто тут навряд чи може називатись повносправним?
Вова до до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 07:15
Немає грошей на лікування, давайте калічити дітей? мені шкода ваших дітей.
Вова до до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 07:21
до речі для недолугиги що невміють читати, вони розміщені в частині приміщення садочку!!!!!
1 до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 13:48
загроза це отаке чм... як ти
Вова до 1 Показати IP 26 Лютого 2016 13:52
Загроза для кого? навчіться послідовно висловлювати свої думки.
Анонім до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 15:00
Загроза для суспільства.що тут незрозумілого.куди вже послідовніше???????????
Вова до Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 15:59
Тим що я не розумію того як можливо розмістити в приміщенні дитячого садочку організацію членами якої є ДОРОСЛІ? а тим більше якщо серед них є й люди з розумовими відхиленнями? чи я десь висловився проти таких організацій взагалі? чи я десь презирливо чи неадекватно відізвався про інвалідів? у чому загроза?
н до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 15:26
Загроза для суспільства.повторю для особоодар$нных
Вова до н Показати IP 26 Лютого 2016 19:26
З формулюванням думок, як і з їх висловленням, явні проблеми.
ЛУЧАНКА до н Показати IP 28 Лютого 2016 11:37
БОЖЕ ЯКИЙ БРЕД! ВИ ДАЛЕКІ ВІД НАШИХ ПРОБЛЕМ А ОПАСНИХ У НАС ТРИМАЮТЬ У ПСИХЛІКАРНІ АБО В ТЮРМІ!!!!
2 до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 15:51
Для общества
Вова до 2 Показати IP 26 Лютого 2016 19:25
Ваше "общество" явно десь за східним кордоном
2 до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 20:55
А ты мне не указывай где мое общество.я родился в Луцке.а ты где то в поле
Петро Показати IP 25 Лютого 2016 21:50
Я був свідком, як один лікар відомий в Луцьку не обстежив бабусю яку привезли до нього на візочку. Вся черга яка стояла до нього була в жасі. А ви про батьків говорите.
Олег Показати IP 25 Лютого 2016 22:08
Чого ти недав тому п..ту в морду. Скажи хто той гуманіст і ми з пацанами підтянемося.
Коновал до Олег Показати IP 26 Лютого 2016 09:14
Раза два в суммі, зі всіма пацанами. А можливо й того не підтянитесь.
Мама Показати IP 25 Лютого 2016 23:27
Я представник батьків...з розумінням ставлюсь до таких людей...але,коли мужик 40 років заглядає, як дитина пісяє... Чи показує інти ні рух ...то вибачте мене. А караоке на всю в тихтй час
Я Показати IP 26 Лютого 2016 00:02
І це не сусіднє приміщення, а одна з груп.
123 Показати IP 26 Лютого 2016 11:00
а чому тетяна янчук не спілкувалася з інвалідами? чому не почула сторону інших, а саме не захищених верств. памятаю цю тему рулив ще один депутат-адвокат андрій олексійович осіпов в якого там діти ходили до садка. соромно мені от за таких людей та депутатів.та вже б депутати від укропа -не позорились. тьху,....
я до 123 Показати IP 26 Лютого 2016 11:44
правильно
Вова до 123 Показати IP 26 Лютого 2016 11:50
А вона пропонує викинути інвалідів? чи бити? чи що? наскільки я зрозумів йдеться про те щоб надати закладу інше приміщення? що в цьому поганого? А на рахунок іншого - батьки відгукніться у чому проблема? Особисто я вважаю що таке розміщення в одному приміщення явно не найкраще, та й маю підозру не зовсім законне.
марко до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 13:39
Якщо вона депутат та грамотна жінка, мабуть з такого б не розпочала:" Тетяна Янчук повідомила, що особисто спілкувалася з батьками вихованців ДНЗ і вони розповіли, що дуже схвильовані поведінкою інвалідів. Так, є інваліди, які поводяться неадекватно щодо дітей. Батьки вихованців садочка просять не продовжувати термін дії оренди центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя». " І це озвучив ДЕПУТАт..А ви ВОВА, якщо маєш якусь підозру то йдіть до прокуратури. Поїдьте шановний в будь-яку країну Європи, подивіться,поспілкуйтесь, як спілкуються та сприймають здорові діти - інвалідів, проте там ніхто не говорить і не допускає собі говорити: "що таке розміщення в одному приміщення явно не найкраще". Дикунство.))
Вова до марко Показати IP 26 Лютого 2016 15:08
Дикунство розміщати в дитячому садочку будь-які інші структури! А перш ніж звинувачувати мене у бідь-чому, почитайте трошки вище є допис мами вихованця, та прирівняйте до своєї дитини. Норма коли діти інваліди що немають розумових відхилень ходять до одного садочка з здоровими дітьми - так це норма. А коли в одному садочку знаходяться маленькі діти та ДОРОСЛІ з різноманітними відхиленнями - це ДИКУНСТВО. Щодо моїх підозр, мої діти давно повиходили з садочків, а от батьки вихованців мають право ВИМАГАТИ, оскільки на їхні податки утримуються не лише садочок, а й інші благодійні, бюджетні і т.д. організації.
.. до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 14:01
подр.... прид*рок
Вова до .. Показати IP 26 Лютого 2016 15:09
Я радий що моя думка не співпадає з такими неадекватами як ви, це лише доводить мою правоту.
лучанка Віра Показати IP 26 Лютого 2016 14:26
Наша нація деградує
777 Показати IP 26 Лютого 2016 14:34
А вова адвокат ?????????????батьки мовчать а він розпинається.
Вова до 777 Показати IP 26 Лютого 2016 15:20
Просто мені шкода і дітей і інвалідів, але все ж таки дітей більше!
Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 15:12
Батьки вихованців садочка просять не продовжувати термін дії оренди центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя».і куди їх викинути ?на вулицю?в інший садочок спихнути? Щоб ти Вова знав.є.в місті садочок,де є дітки з ДЦП,з хворобою Дауна.спочатку батьки здорових дітей бояться віддавати своїх чад.але саме цікаво те,що цих бідненьких дітей і не видно.вони в другому крилі.керівництво садка робить все для комфорту дітей.ти б почув як там називають тих дітей з любов'ю.їх люблять.просто люблять.незважаючи ні нащо.хоча там є агресивні дітки.і ніхто з батьків не нарікав ніколи.а те що ви затіяли це дикунство.ще в Європу хочете.ведіть себе по людськи.стидоба .тьху
Вова до Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 15:28
Слухайте - ви хоч щось читаєте? В садочку знаходяться ДОРОСЛІ і не тільки з фізичними а й з РОЗУМОВИМИ відхиленнями.
Анонім до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 20:53
Це в тебе розумове відхилення
Вова до Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 15:55
Ви хоч щось читайте перед тим як написати. Мова йде про ДОРОСЛИХ інвалідів, в тому числі й з розумовими відхиленнями. А діти інваліди, на мою думку (якщо немає протипозань), повинні відвідувати звичайні садочки. А от сусідство, з будь якими дорослими організаціями, це явна загроза безпеці дітей.
Вова Показати IP 26 Лютого 2016 15:20
Тай взагалі в мене таке відчуття що тут працівників центру більше ніж читачів
Анонім до Вова Показати IP 26 Лютого 2016 16:09
Шановні дописувачі, всі хто хоче знати правдиву інформацію, приходьте в громадську організацію "Джерело життя". Знайомтесь, спілкуйтесь і зробите правильні висновки.
Вова до Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 19:22
Таки вгадав - працівники
Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 18:16
Оце правильно
Ольга. Показати IP 26 Лютого 2016 18:19
Воспитываю сына инвалида детства,прочитав эту статью,стало жутко.Неужели наше общество такое жестокое Голова депутатської фракції «УКРОП» Ігор Поліщук зауважив, що приміщення сусіднє з дитячим садочком. Попри те, що інвалідів варто підтримувати, батьки вихованців цього ДНЗ та вихователі повідомляли, що таке сусідство є не зовсім зручним. Він запитав начальника управління освіти міськради Олега Гребенюка, чи є можливість надати приміщення «Джерелу життя» в іншому місці, щоб діти не страждали від такого сусідства ое? Как не стыдно,все ходим под богом.
Анонім до Ольга. Показати IP 26 Лютого 2016 20:58
Ольга,им стыдно не бывает.прочитал этот бред и страшно.
мама дитини з днз і Показати IP 27 Лютого 2016 10:06
скільки б не говорили то правда на нашій стороні.Ми не проти інвалідів бо це батьки спокуту несуть і Бог знає за що.Діти-інваліди не вині ,а от та пані яка керує центром і наживається на інвалідах гріху не боїться адже її Бог теж наказав.Вона тримається і так занадто довго там і тільки звикла нюні розпускати.А пора перевірити хто кришує цей центр.Нехай депутати створять комісію і добре перевірять цей центр чи іздять інваліди області туди і де ті фінанси які діляться на 67 інвалідів області чи не засідають вони в кишені так би мовити" директриси без освіти " А ми батьки маємо право відстоювати інтереси своїх дітей і свої і думаємо що не гріх нам виселяти не інвалідів ату шахрайку яка прикривається цим клеймом.Повірте не нам гріх-а її гріх повторний.Хай не бреше батькам дітей-інвалідів і не наживається на іх бідах і скаже де синя машина яка возила дітей і чому вана зникла?Що не поділили? :
123 Показати IP 27 Лютого 2016 12:48
Поміняйте ту пані.шановні депутати.а не займаєтесь фігньою
МАМА ДИТИНИ З ДНЗ до 123 Показати IP 28 Лютого 2016 11:21
ШАНОВНА МАМА З САДОЧКА ЯК ВИ МОЖЕТЕ ПАКЛЮЖИТИ ЛЮДИНУ ЯКУ ВИ ЗОВСІМ НЕЗНАЄТЕ ХІБА ЗІ СЛІВ ДЕРЕКТОРА САДОЧКА.ЛИШ ВОНА СТІЛЬКИ РОКІВ ПРЕДСТАВЛЯЄ ХАРАКТЕРИСТКОЮ СВОЄЮ. ЛЮДЯМ ЦЮ ХОРОШУ ЛЮДИНУ, КРІМ БРУДУ НІЧОГО ПОЗИТИВНОГО, А ВИ ПРИЙДІТЬ І ОСОБИСТО ПОЗНАЙОМТЕСЬ З ЦІЄЮ ПАНІ. ЯК Я ЦЕ ЗРОБИЛА І ВСЕ У ВАС ЗМІНЕТЬСЯ.МИ ХОДИМО ПІД БОГОМ І НІХТО ВАМ НЕДАВАВ ТАКОГО ПРАВА ПИСАТИ. ЩО ВІН НАКАЗАВ ЇЇ .А НА РАХУНОК МАШИНИ ЗВЕРНІТЬСЯ В СПІЛКУ САМАРИТЯН. ДЕ ВОНИ ВТРУТЬ ВАМ ДУРНОГО НОСА. ДЕ І ЧОМУ ПОДІЛАСЬ МАШИНА, І ВЗАГАЛІ ДУМКА СКЛАЛАСЬ. ЩО ВИ ДУРНО ВИХОВАНІ .ШКОДА ЩО ВАМ ЦЕ В ОЧІ НЕ МОЖНА СКАЗАТИ А КРИШУЄ ЦИМ ЦЕНТРОМ Я ДУМАЮ-БОГ!!!
я до МАМА ДИТИНИ З ДНЗ Показати IP 28 Лютого 2016 14:52
І я згідна з вами.винна завідуюча садка.це тільки в її силах змінити ситуацію.ніхто не вправі судити людину.чи покарав її Бог.чи ні.це не ваша справа.як писала мама дитини з днз.що не їм гріх.а тієї пані гріх.дивіться за собою.за своїми гріхами.противно читати як тут ядом плюються.тільки щоб виселити інвалідів.ви добре знаєте.що нема куди їх виселяти.і брудом тут поливати.якщо винна керуюча центром в чомусь.це тільки Бог розсудить.це на її совісті.і не вам шановні про це говорити.і шановні мами.ваші діти відходили 3 роки і допобачення.а вони тут довше.не подобається.ідіть в інший заклад.а в приватному вам точно ніхто мішати не буде.і звертаюсь до лучанки яка писала що брєд.опасних в нас не тримають в психушці.сходіть туди і подивіться.нема коштів на їх утримання.зараз навіть з тюрем випускають "опасних".а ви ще про щось говорите.інваліди-це справжня біда.з якою люди живуть кожен день.годину.хвилину.їх не можна включити і виключити.вони так само мають право на життя як і ви всі.тільки відстояти це право не можуть.і захистити їх ми тільки можемо.від нас це залежить.і навіть від тих "завзятих"мам.які відстоюють свої права.коли вже в нас поміняється світогляд???коли ми будемо співчутливі?а не вказувати поселятись біля "Ласки"????куди ми котемось????точно не в Європу.тільки коли грім вдарить.тоді ми задумуємось і питаємо Бога -ЗА ЩО???в тому все ваше єство.І Вови.який тут розпинався це також стосується.який нападав тут на всіх .тьфу
МАМА до 123 Показати IP 28 Лютого 2016 11:23
НЕ ВАМ СУДИТИ КОГО МІНЯТИ
7 до МАМА Показати IP 28 Лютого 2016 14:56
Ага.а тільки мамам???які верещать що їм інваліди мішають???
Дуся. Показати IP 28 Лютого 2016 18:30
коментар було видалено
оксана Показати IP 29 Лютого 2016 08:43
Знаю зазновників громадської організації "Джерела життя", особисто.Вклоняюся цим людям, адже роблять добру справу. В цих людей в сім"ї є діти інваліди, тому ця біда їм знайома до болю.знаю, що працюють на громадських засадах. хороші. чесні, порядні люди.))) Справді гидко читати всю бредятину та брехню. Запам"ятайте люди, все із собою на той світ не заберете та не відомо, як тут пише якась дама чи не чекатеме ця так звана вами кара, якщо не вас то ваших дітей. А особисто від себе, процвітання громадській організації,та нехай Бог Вам у цьому допомагає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus