USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грошей у банкоматах вистачить на всіх?

20 Лютого 2014 16:39
Лучани масово знімають готівку з рахунків. Біля банкоматів міста – метрові черги.

Лучани кажуть, що не впевнені у завтрашньому дні. Більш того, вони скаржаться, що в банкоматах немає дрібних купюр.

«Тут лише 500-ки. Менше зняти неможливо», - скажиться Олена.

Лучанин Віктор каже, що мусить подбати про майбутнє родини.

«Ви бачите, що робиться в країні? Хто гарантує, що завтра буде все спокійно? У мене двоє дітей, як заморозять рахунки – як їх годувати?», - каже він.

А Олександр каже, що в банківських установах щось коїться дивне.

«Я бачив, як в двір одного з банків під’їхала броньована вантажівка. Але не така, як їздять інкасатори, а схожа на ті, в яких перевозять силовиків. А інший банк по обіді взагалі зачинений», - розповідає він.

Лучанка Людмила ж каже, що в деяких банкоматах взагалі закінчалася готівка.

«Це вже третій банкомат. уже в двох чергах вистояла - там гроші закінчилися. Може хоч тут пощастить», - сподівається жінка.

Водночас в офіційному коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини керівництво ПриватБанку запевнило, що панікувати не варто, банкнот у банкоматах вистачить на всіх.

«Всі платежі корпоративних клієнтів і фізичних осіб у ПриватБанку проводяться в режимі онлайн, наші відділення працюють у звичайному режимі, банкоматна мережа ПриватБанку поповнюється готівкою в повному обсязі і обслуговує клієнтів без будь-яких обмежень», - кажуть в установі.

Також в ПриватБанку відзначають, що сьогодні всі його відділення, окрім декількох, які опинилися в епіцентрі конфліктів, працюють в нормальному режимі. У той же час банкіри рекомендують мешканцям тих регіонів, де тривають протистояння, берегти себе та своїх близьких і більш активно користуватися Інтернет-банком Приват24, який дає можливість отримати всі послуги банку, не виходячи з дому і офісу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus