USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

БЮТ у Волинській облраді активно шукає «переформат», - Грицюк

15 Вересня 2008 14:25
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк вважає, що навіть найменші політичні сили можуть розв’язати «нічийну» ситуацію у представницькому органі Волині. Про це він розповів під час брифінгу 15 вересня, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як зазначив пан Грицюк, «в опозицію до БЮТ, на превеликий жаль можуть «нагнути» певні депутатські фракції з мотивів протистояння. Я такий сценарій прогнозую».
За словами керівника Волинської обласної ради, бютівці зараз ведуть переговори із політичними силами, які там представлені, навіть із найменшими. Це робиться «для того, щоб знайти порозуміння в ім’я плідної, результативної роботи обласної ради, щоб не було, знаєте, безпідставних інтриг, які переносяться на особистості», - пояснив Анатолій Грицюк.
Він стверджує, що «БЮТ шукає сьогодні «переформат», тому що ми бачимо, хоч в нас є формальна угода з «Нашою Україною» про співпрацю, але, повірте, від часів підписання ми ніколи не бачили конструктивізму. Навпаки, завжди тільки якісь протистояння, пошуки чорної кішки в темній кімнаті. Я кажу – не так суттєво, якого кольору кішка, головне, щоб вона мишей ловила».
Анатолій Грицюк не готовий назвати, які політичні сили, ймовірно, подадуть кандидатуру на посаду заступника голови Волинської обласної ради на сесії, котра має відбутися 10 жовтня. Пан Грицюк стверджує, що йому невідомо про переговори інших фракцій щодо цього питання, окрім керівництва фракції БЮТ.
«Я впевнений, що ми знайдемо нормальні політичні сили. Нас на сьогодні – 40. Нам не вистачає одного голосу. Тому я думаю, ми його обов’язково знайдемо», – зазначив головний волинський бютівець.
Довідково:
У Волинській обласній раді за результатами виборів представлені представники таких політичних сил: БЮТ, «Наша Україна», УНБ Костенка і Плюща, Блок Бориса Клімчука «Рідна Волинь», Блок Литвина, Партія регіонів та СПУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Вересня 2008 15:59
А що там шукати, здається на засіданні один сиціліст знайшовся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus