USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Бізнесмена, який збив насмерть жінку під Луцьком, лишили під вартою

10 Лютого 2017 18:38
Суд залишив під вартою водія, який скоїв смертельну аварію в селі Княгининок Луцького району. Сам підозрюваний та його захисник не погодились із такою ухвалою і подали апеляційні скарги. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, 30 січня ввечері під колесами автомобіля «Subaru Tribeca» загинула 35-річна жінка, яка йшла узбіччям траси, тримаючи за руку свого малолітнього сина. Від отриманих травм вона померла на місці. Сиротами залишилися двоє дітей.

Водій, який скоїв смертельний наїзд, спробував утекти, але його вдалося затримати. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

ЧИТАТИ ЩЕ: БАТЬКО «БУРШТИНОВОГО» ПРОКУРОРА - НЕ ВПЕРШЕ П’ЯНИЙ ЗА КЕРМОМ. НОВІ ФАКТИ

57-річний затриманий виявився батьком екс-прокурора Рівненщини Андрія Боровика, замішаного у бурштинових оборудках.

За клопотанням прокурорів Луцький міськрайонний суд обрав 57-річному призвіднику ДТП у селі Княгининок ківерцівському бізнесмену Володимиру Боровику запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 діб без можливості внесення застави.

Також було накладено арешт на автомобіль «Subaru Tribeca», на якому він вчинив смертельний наїзд на перехожу.

ЧИТАТИ ЩЕ: «У МЕНЕ ДУЖЕ БАГАТІ БАТЬКИ», - СИН ВИНУВАТЦЯ СМЕРТЕЛЬНОЇ ДТП ПІД ЛУЦЬКОМ

Не погодившись із таким рішенням суду, підозрюваний та його захисник подали апеляційні скарги, в яких просили скасувати ухвалу слідчого судді та застосувати менш суворий запобіжний захід.

Попри те, що на таку позицію пристав і потерпілий, апеляційний суд Волинської області дослухався до доводів прокурора та залишив підозрюваного під вартою.

Як нещодавно повідомлялося, у величезній кількості випадків на Волині кримінальні провадження закриваються. Так, майже 84% кримінальних проваджень на Волині у 2016 році були просто закриті, й лише близько 16% закінчилися направленням обвинувальних актів до суду. Примітно, що часто закриваються кримінальні провадження, відкриті на високопосадовців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Лютого 2017 11:19
" отстегнуть" жаба давит и ума не хватает! и надеется-что авось пронесет! крестьянское жлобство и в Африке остается жлобством!
аноніму до Анонім Показати IP 11 Лютого 2017 16:22
а в тебе совість і мозги добре пристьогнуті?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus