USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Частку акцій «Луцького РТП», що належить Волинській облраді, продадуть?

6 Березня 2009 10:10
Бюджетна комісія Волинської облради так і не заслухала під час свого засідання 5 березня звіт про господарсько-фінансову діяльність ВАТ «Луцьке РТП» за 2008 рік, який мали оприлюднити генеральний директор і головний бухгалтер підприємства, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Гендиректор ВАТ «Луцьке РТП» Сергій Приступа зачитав клопотання. У ньому він просить виключити підприємство з переліку тих, які підлягають обов’язковому щорічному звіту. За словами пана Приступи, 17 квітня відбудуться загальні збори акціонерів підприємства, де і буде прозвітовано за його діяльність. Відповідні документи наразі проходять аудиторську перевірку. Сергій Приступа запевнив, що ці матеріали будуть надані представнику облради до 6 квітня.
 
Пан Приступа бідкається, що готовий перерахувати дивіденди до обласного бюджету на суму 8 тисяч гривень. Проте, за словами пана Приступи, це досі не зробили, бо представники облради не вказали рахунку, куди перераховувати ці кошти. За словами гендиректора «Луцького РТП», наразі підприємство займається питанням організації оптового сільськогосподарського ринку.
 
Члени бюджетної комісії висунули ідею продажу частки акцій «Луцького РТП», яка перебуває у обласній комунальній власності (25% – «ВН»). За словами пана Приступи, ці акції вони готові викупити у випадку, якщо оптовий ринок постане не на території підприємства.
 
Таким чином, бюджетна комісія зняла питання звіту «Луцького РТП» із порядку денного і доручила виконавчому апарату Волиньради все ж вказати рахунок, куди треба спрямувати 8 тисяч гривень дивідендів.
 
Довідково:
 
Під час прес-конференції 3 березня голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк висловив думку, що «Луцьке РТП – хороше місце для створення оптового сільгоспринку», оскільки там наявна земельна ділянка площею 7 гектарів зі складами, які зараз фактично не використовуються. Навпроти є земельна ділянка площею 22 гектари, що належить територіальній громаді Гіркої Полонки Луцького району.
 
Також кілька місяців триває конфлікт між «Луцьким РТП» і селянами Чарукова, які бажають повернути собі свої майнові та земельні паї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus