USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 43.10 43.40
  • PLN 9.90 10.12

Чемпіонат з художньої гімнастики у Луцьку зібрав 500 спортсменок з семи міст

22 Січня 2024 21:28
19-21 січня в Дитячо-юнацькій спортивній школі № 3 Луцької міської ради проходив традиційний щорічний чемпіонат з художньої гімнастики.

Про це інформують у Департаменті молоді та спорту Луцької міської ради.

Цьогоріч «Зимова казка», а саме таку назву мають змагання, зібрала близько 500 учасниць з Луцька, Рівного, Львова, Чернівців, Ужгорода, Чопа, Мукачево.

Чемпіонат КЗ «ДЮСШ № 3» відбувався за підтримки Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради та Федерації Гімнастики художньої міста Луцька.
Читати ще: Повітряні гімнастки з Волині здобули нагороди на всеукраїнському чемпіонаті

Спочатку планувалося провести змагання у два дні, однак через значний ажіотаж були змушені розпочати їх в п’ятницю, щоб всі спортсменки мали змогу продемонструвати свої вміння на килимі та поборотися за нагороди.

Крім нагород та подарунків, які були надані учасницям змагань, також було зібрано кошти для Збройних сил України – 15 тисяч гривень.
Читати ще: 812 шкільних команд Волині долучилися до всеукраїнського спортивного проєкту

«Спортсменки запалювали своєю жагою до перемоги, граційністю та майстерністю. Кожна вправа була сповнена драматизму та захоплювала увагу.

Суддівська колегія, очолювана головною натхненницею цих змагань Наталією Данелюк, мусила все ж емоції та якість виконання розкласти на різні «полички» – тому були як радість від перемог, так і смуток від неочікуваного результату.

Проте можна впевнено сказати, що всі спортсменки – талановиті, нестримні, яскраві гімнастки, які дають надію на гідне майбутнє нашої країни!» – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus