USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Через хуртовину на трасі Одеса-Київ застрягли 800 авто. ФОТО. ВІДЕО

20 Грудня 2017 09:13
Багатокілометрові затори утворилися на трасі "Київ–Одеса". Через негоду там застрягли більше 800 вантажівок і легкових автомобілів, передає "5 канал".

Як повідомляють очевидці у соцмережах, найбільше скупчення – на 117-130 кілометрах. Вони публікують відео з місця. Видно, що траса місцями геть не почищена. А машини зі снігового полону визволяє важка техніка рятувальників. Залучили також патрульних і дорожні служби з Київської, Вінницької, Черкаської та Одеської областей.

Напередодні у цьому заторі на п'ять годин застрягла дитяча збірна України з тхеквондо. Їхній автобус їхав поміж фур. У салоні близько 60 дітей переважно віком від 8 років, але є і кілька 5-річних – збірна саме поверталася зі змагань. Були на чемпіонаті кубка Греції. Пізнього вечора автобус врешті розблокували і він повільно рушив убік столиці.

Найбільше заторів саме на території Київщини – через велику кількість вантажівок. Тож колони фур через Київ тепер супроводжують патрульні, щоб ті організовано проїжджали столицю і не утворювали додаткових заторів. Окрім того, в поліції звітують, що на трасах п'яти регіонів почали облаштовувати пункти допомоги водіям – там можна обігрітися та попити чаю.

Складні погодні умови ще на території Вінницької, Житомирської, Черкаської та Кіровоградської областей.

До слова, у зв'язку з сильним снігопадом в Україні введено обмеження руху великовантажного транспорту в Київській Житомирській, Черкаській, Полтавській і Вінницькій областях.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus