USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Червоний Хрест на Волині анонсує збір допомоги

15 Березня 2017 16:28
В області стартує Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України, який цього року триватиме з 20 березня по 20 квітня під гаслом «Забезпечуючи найголовніше».

Про це повідомили в Товаристві.

Мета місячника – привернути увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення: внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян поважного віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних та неповних сімей, дітей-сиріт, хворих на ВІЛ\СНІД та туберкульоз, а також формування громадської думки на користь милосердя.

Під час проведення Всеукраїнського місячника, обласна, районні і міські організації Товариства Червоного Хреста України збирають кошти, продукти харчування, одяг, взуття, предмети першої необхідності, медикаменти, засоби гігієни, шкільне приладдя, іграшки для підтримки вразливих категорій населення.

Усіх небайдужих волинян просять приєднатися до благородних справ Червоного Хреста.

«Не будьте байдужими, допоможіть тим, хто сьогодні опинився в скруті і потребує найнеобхіднішого.

Зробіть свій хоч незначний внесок у скарбничку Червоного Хреста і тоді милосердя й гуманності стане значно більше», - йдеться у повідомленні Товариства.

Обласна, районні і міські організації Товариства чекають на охочих допомогти та запрошують до співпраці, адже при районних та міських організаціях діють пункти прийому речей.

Як стверджують у Товаристві, зібрані кошти, речі, продукти – будуть адресною допомогою, допоможуть поліпшити їм життя.

Банківські реквізити: р/р 26049000000035 МФО 300023 ПАТ «Укрсоцбанк» м. Київ. Код 02940115.

Адреса: 43025, м. Луцьк, вул. Степана Бандери, 5.

Тел.: 24-15-34, 24-56-32.

е-mail: [email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus