USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Червоний Хрест просить долучитись до допомоги нужденним

18 Березня 2017 22:31
Для того, аби покращити умови життя та соціальний захист найбільш вразливих верств населення, привернути увагу громадськості до проблем людей похилого віку, інвалідів, дітей-сиріт, переселенців із зони АТО та інших, З 20 березня по 20 квітня по всій країні триватиме Всеукраїнський місячник Червоного Хреста під гаслом «Забезпечуючи найголовніше!».

Про це повідомляє «Район.Шацьк».

Шацька районна організація Товариства Червоного Хреста звертається до всіх жителів району із закликом до конкретного і дієвого милосердя. Відчуйте їхній біль як власний. Простягніть руку допомоги тим, хто опинився в скруті, страждає від хвороби, гостро потребує найбільш необхідного.

«В ці дні районна організація буде проводити збір одягу, взуття, продуктів харчування. Люди завжди можуть завітати до нас та зробити свій посильний внесок. Всю допомогу, яку ми отримаємо під час місячника, в подальшому буде роздано соціально-незахищеним верствам населення» - розповідає голова Шацької районної організації Товариства Червоного Хреста України Катерина Місюк.

Реквізити організації: Волинська ОО ТЧХ України, р\р 26004000002733, МФО 300023, ПАТ Укрсоцбанк, код 02940115.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus