USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.80 40.05
  • PLN 9.90 10.12

Чому автівки «Укрпошти» не можуть відправити в АТО

17 Серпня 2015 13:23
Через бюрократичні перепони списані автомобілі Волинської дирекції «Укрпошти» не можуть надати на потреби вояків у зоні проведення АТО.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 17 серпня.

Виконувач обов’язків директора Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олег Гавришків повідомив, що питання зі списання автомобілів «зациклюється на Міністерстві інфраструктури».

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зауважив, що йдеться не про автомобілі, а про залишки автомобілів. Він пропонував Олегу Гавришківу відповісти волонтерам, що питання вирішити не можна, або ж їхати до Міністра та доводити, що автівки гниють, попри те, що вже зверталися з офіційним проханням про передачу їх для вояків АТО. Зі слів голови ОДА, це питання є абсолютною бюрократією і його можна було вирішити одним розчерком пера, адже йдеться про радянські автомобілі 1980-их років випуску, їх можна було б використати принаймні на декілька бойових завдань.

Зі слів Олега Гавришківа, що перешкодою для рішення є не зовсім бюрократія, а радше слабкодухість. Він пообіцяв ще раз звернутися до Міністра щодо вирішення проблеми.

Своєю чергою, голова ОДА закликав тимчасово виконувача обов’язків обласного військового комісара Романа Кулика вилучити ці автомобілі у рамках мобілізаційного завдання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus