USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чиновницю Волинської ОДА, яку затримали на хабарі, відсторонили від роботи

23 Березня 2021 12:15
Чиновницю Волинської ОДА Наталію Остапкович, яку затримали на хабарі, відсторонили від роботи.

Інформацію у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини підтвердили в управлінні інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Як повідомили, з 15 березня Наталію Остапкович було усунено від виконання службових обов'язків.

Нагадаємо, 10 березня жінку затримали на гарячому. Вона вимагала від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 1500 доларів США за «позитивне вирішення питання» щодо надання переваг при проведенні конкурсу на перевезення пасажирів на приміському внутрішньообласному автобусному маршруті загального користування.

Відзначимо, що під час візиту президента Володимира Зеленського в Ковелі у жовтні 2020 року місцеві перевізники поскаржилися йому на упереджене ставлення волинської чиновниці, оскільки найкращі маршрути вона віддає людям за винагороду.

Власник Ковельского АТП та Нововолинського АТП-10708 Валерій Миронюк тоді зазначав, що керівниця підрозділу управління транспорту та зв’язку Волинської облдержадміністрації Наталія Остапкович віддає найкращі маршрути тим, хто з нею дружить.

Гарант, своєю чергою, пообіцяв «вивчити це питання».

ІА Волинські Новини раніше повідомляло, що перевізники неодноразово викривали неправомірні дії з боку чиновниці ОДА, через що навіть пікетували будівлю облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сергій Показати IP 23 Березня 2021 12:36
Гарант вивчив це питання)
Всім Показати IP 23 Березня 2021 16:51
Торгаш не збіднів.
Попандопуло Показати IP 24 Березня 2021 07:56
В мене тільки одне питання: "чому ми обираємо в облраду, а керує облдержадміністрація?"
102 Показати IP 24 Березня 2021 17:13
На судді, пані Наталія Степанівна, буде казати: "ось що я хочу вам сказати панове судді, ваша честь, всі хабарі беруть, всі крадуть і я захотіла взяти, раз пройшло, другий раз пройшло, то чого не брати хабарі, якщо люди самі дають, ще й нахабно пхають, попробуй після цього не візьми, сам себе поважати перестанеш"!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus