USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Даішників від мажорів захищають прокурори. Зі зброєю в руках

22 Квітня 2009 15:06
Неординарний випадок стався нещодавно неподалік Нововолинська. Від «мажора» на джипі інспекторів ДАІ захистив працівник прокуратури пострілом із пістолета травматичної дії. Про це сьогодні, 22 квітня, під час прес-конференції розповів начальник УМВС у Волинській області Віктор Швидкий, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Швидкого, цей випадок стався неподалік Нововолинська. Працівники ДАІ зупинили за перевищення швидкості джип, водієві якого виписали штраф. Спершу машина поїхала далі, але згодом повернулася. Із автівки вийшов чолов’яга, який став провокувати даішників на бійку, ображати їх.
Так сталося, що мимо проїжджали працівники прокуратури, які стали свідками цієї провокації, – розповів Віктор Швидкий. За його словами, коли правоохоронці разом почали втихомирювати «хулігана», то мажор ударив одного із працівників прокуратури по обличчю. Тоді його напарник був змушений вистрілити у чолов’ягу із пістолета травматичної дії.
Матеріали по цьому випадку вже передано до прокуратури для порушення кримінальної справи, – додав пан Швидкий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 28 Квітня 2009 10:03
Такого вже журналісти навигадували повна БРИХНЯ
Анонім Показати IP 28 Квітня 2009 14:46
А ти був там?
Анонім Показати IP 1 Травня 2009 11:23
я це бачів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus