USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

День знань став приводом напитись? ВІДЕО

2 Вересня 2008 15:26
Свято 1-го вересня кожен школяр та студент потрактував по-своєму. Хтось згадав про бібліотеки та науку, а хто сприйняв це як привід організувати веселі п’янки з однолітками. За алкогольним відзначенням Дня знань спостерігав ввечері репортер «Волинських Новин».
 
Алкоголь 1-го вересня можна було побачити у будь-якому закутку центральних вулиць Луцька. Школярі та студенти розливали спиртне у двориках проспекту Волі, у парку імені Чехова, у центральному парку імені Лесі Українки та в інших затишних місцях – подалі від осудливих очей.
 
Тренер волинянки-олімпійки Надії Боровської Микола Калитка вважає, що причиною цьому служить ставлення українців до спорту. «Звичайно, батьки повинні в першу чергу знати, куди їхня дитина після обіду йде, що вона робить: чи ходить у спортивну секцію, чи гуляє в парку і займається не знати чим», – обурювався він з приводу великої кількості п’яної молоді у центральному парку з нагоди святкування початку навчального року. Як розповів тренер, до обіду в парку практично нікого не було і спостерігався повний спокій. Однак на вечір ситуація кардинально змінилася: куди не глянь, усюди були компанії, які розпивали пиво, горілку та інші спиртні напої.
 
Про те, чим був хтось із неповнолітніх затриманий під  час цих «п’яних святкувань» на вулицях міста, жодних відомостей дістати не вдалося, оскільки до 13.00 робочі телефони осіб, які могли б прояснити ситуацію, не відповідали. Репортер «ВН» набирав телефонні номери начальника Луцького міського відділу УМВС Романа Крохмаля, командира роти патрульно-постової служби Віктора Пархомчука, начальника відділу охорони громадського порядку Юрія Гусака, заступник начальника відділу громадської безпеки Андрія Шуміка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 2 Вересня 2008 15:37
Хороше відео, але це лише крапля в морі з усього того, що творилось в місті. Часто карають продавців за продаж спиртного неповнолітнім - справедливо, але ще частіше купляють спиртне повнолітні і "пригощають" неповнолітніх, от їх би до відповідальності...
Анонім Показати IP 2 Вересня 2008 17:27
можна було і ліпші кадри засняти)))
Хвеська.. Показати IP 2 Вересня 2008 23:50
складається враження, що у п'яниць менше приводів випити..., наша молодь не оминає жодного свята від 1 вересня починаючи і 9 травня включаючи. А потім ми дивуємось чому хворіє підростаюче покоління? ПИТИ МЕНШЕ ТРЕБА!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus