USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати провалили звіт про виконання районної програми на Ковельщині

23 Квітня 2009 13:18
Сесія Ковельської районної ради не прийняла позитивного рішення по питанню «Про виконання Програми розвитку малого підприємництва в Ковельському районі за 2007-2008 роки». Про це 23 квітня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Начальник управління з питань економіки та розвитку інфраструктури Ковельської райдержадміністрації Оксана Євтушик оприлюднила звіт про виконання районної програми розвитку малого підприємництва. Крім пані Євтушик, виступив директор Фонду підтримки підприємництва Ковельщини «Бізнес-Центр-Софт» Петро М’якота. Він розповів про діяльність очолюваної ним структури. Зокрема, «Бізнес-Центр-Софт» надає консультації по започаткуванню, веденню справи для початкуючих підприємців, вчить специфіці ведення бухгалтерії для бізнесу. Серед досягнень, на думку пана М’якоти, – участь у різних семінарах, співпраця з подібними фондами підтримки підприємництва на території України, підписання антирейдерських договорів тощо. Проте депутати розійшлися в оцінці діяльності такого фонду – від схвальної до негативної.
 
Депутат Володимир Карпук (фракція УНП) незадоволений інформацією, оприлюдненою у звіті щодо питання зеленого туризму. Крім того, пан Карпук бажає, щоб Ковельське відділення Волинської сільськогосподарської дорадчої служби (наразі ліквідоване) проінформувало про використання коштів.
 
Після довгих дискусій депутати Ковельської районної ради приступили до голосування. Пропозиція голови Ковельської районної ради Миколи Гайдучика, а саме взяти за основу проект рішення з питання «Про виконання Програми розвитку малого підприємництва в Ковельському районі за 2007-2008 роки», не набрала необхідної кількості голосів. «За» проголосували лише 30 депутатів із 90-та. Таким чином, рішення провалене.
 
Зате проект Програми розвитку малого підприємництва в Ковельському районі на 2009-2010 роки практично без дискусій був прийнятий за основу. Його і в цілому ухвалили, враховуючи зміни, пропоновані головою профільної комісії Анатолієм Корнійчуком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
з Ковельського району Показати IP 24 Квітня 2009 08:29
Він Володимири, але не Карпук, а Кравчук.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus