USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Держдума зареєструвала законопроєкт про визнання України терористичною державою

25 Серпня 2022 20:42
Фракція російської Держдуми «Справедлива Росія – За правду» направила в уряд РФ законопроєкт про визнання України терористичною державою.

Про це повідомив керівник рашистської фракції Сергій Миронов, передає Главком.

«26 липня наша фракція «Справедлива Росія – За правду» направила до уряду законопроєкт про внесення змін до Закону про терористичну діяльність, про визнання України терористичною державою», – повідомив він.

Читати ще: «Це не війна, це тероризм». Президента Польщі вразило побачене в Україні звірство Росії

Нагадаємо, Верховна Рада 1 квітня схвалила законопроєкт, який визнає Росію державою-терористом.

Сейм Литовської Республіки 10 травня визнав Росію терористичною державою. Парламент країни одноголосно підтримав відповідну резолюцію.

Читати ще: Росія визнала «Азов» терористами. Це значно ускладнить обмін полоненими

11 серпня сейм Латвії офіційно визнав Росію спонсором тероризму, а її дії в Україні – тероризмом. Сейм закликав країни Євросоюзу негайно припинити видачу туристичних і в'їзних віз громадянам Росії та Білорусі. Також міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба пояснив, чому США не визнають Росію державою-спонсором тероризму.

Як ми писали, 11 травня стало відомо, що у Сенаті США зареєстрували резолюцію, яка визнає Росію державою-спонсоркою тероризму, а її президента Володимира Путіна – терористом.

Згодом комітет Сенату США з міжнародних відносин схвалив резолюцію про включення Росії в список країн, які підтримують тероризм. На початку серпня сенатори Сполучених Штатів Америки знову закликали Білий дім внести Російську Федерацію у список країн-спонсорів тероризму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правда Показати IP 25 Серпня 2022 21:47
Звичайно,принцип терористів,сам дурень, працює...гебельс крутиться в потойбіччі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus