USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Десантники подякували волинському меру

24 Грудня 2014 11:05
На ім’я міського голови Ковеля Олега Кіндера надійшла Подяка від тимчасово виконувача обов’язків командувача високомобільних десантних військ Збройних Сил України полковника В.С.Іванова, - інформує ПроКовель.

У тексті Подяки, зокрема, йдеться: «Від імені особового складу високомобільних десантних військ висловлюю Вам безмежну подяку за допомогу у цей непростий для нашої держави період. Ви не пошкодували сил і часу та спрямували свою допомогу на нашу спільну справу – захист територіальної цілісності нашої Батьківщини! Ваша підтримка армії свідчить про те, що Ви не залишились осторонь проблем, які сьогодні гостро торкнулись кожного з нас. Нехай Ваша праця та добровільні вчинки стануть прикладом наслідування для інших людей». На клопотання військових десантникам відправили з Ковеля два позашляховики, придбані за сприяння міського голови Олега Кіндера та благодійників. Обидва автомобілі були доправлені в зону бойових дій АТО. Один із них, на жаль, уже знищений терористами поблизу Донецького аеропорту.

З міським головою Олегом Кіндером зустрівся начальник технічного забезпечення високомобільних десантних військ Збройних Сил України підполковник Вадим Дорофєєнко, аби особисто подякувати за допомогу солдатам.

Зі слів Вадима Сергійовича, в зоні АТО щодня потрібні автомобілі для виконання різного роду бойових завдань. На превеликий жаль, термін служби транспорту може бути досить коротким. Саме так і сталось з позашляховиком, який подарували ковельчани. На щастя ніхто з військовослужбовців не постраждав.

Подякував підполковник Дорофєєнко й за нещодавно придбані за кошти міського бюджету 29 бронежилетів та стільки ж кевларових касок, а також камуфляжну форму для десантників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus