USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дідусь із Волині ласує собаками. ВІДЕО

1 Лютого 2012 12:41
Собачатина - нібито третій сорт м'яса. Це було би нормально для вуха азійця. Але і в Україні є ласі до м'яса друзів людини.

Про це повідомляє СТБ.

Село Головне - на Волині. Тут - 850 дворів. У цьому селі собака не тільки товариш людини та вірний охоронець, а для декого з селян - ще й їжа.

У будці та на ланцюгові то - Барсик.

На руках у господаря труситься його улюблениця Роза. А подвір'ям бігають її з Барсиком цуценята.

Їх було четверо. Песиків забрали. А ось псички на селі нікому не потрібні. Господар Василь Іванович лишив собі. Аби відгодувати і з'їсти. І йому не шкода.

Мешканець села Василь Мороз
розповів: «А шо? Сучок топлять малими. А я думаю, хай живуть. Колись шашлик зроблю».

75-річний волинянин їсть собачину вже півстоліття. Їсть, бо йому смакує і гадає, що корисно.

«Бува чоловік каже: ходи, Василю, забереш. Бо все одно я його заб'ю. Заб'ю і закопаю. Та я забрав, стушив і сам з'їв, і люди поїдять», - стверджує селянин.

Сусіда з хати навпроти зізнається, що іноді разом із дідом теж їсть.

«Не знаю, воно про те не думаєш - друг чи не друг. Нормально. М'ясо - як м'ясо. Зайду до діда, дід їсть, то кажу: дайте кусочок», - зазначив головнянин Віталій Теребуха

Їсти собак українське законодавство не забороняє.

Зоозахисниця Тетяна Метельова стверджує: «Самий факт поїдання законом ніде не прописаний. І не карається. Але поїдання тварин будь-яких пов'язане з вбивством, а от жорстоке вбивство - не гуманне, не евтаназія - цей факт який карається».

Кару передбачено не за поїдання, а жорстоке поводження. Від штрафу до п'яти років тюрми. Зоозахисниця певна: ніяк інакше, як жорстоке поводження, дії волинського старожильця кваліфікувати не можна.

Натомість, сам волинянин киває в бік Азії.

У Китаї, Кореї та Індонезії для цього собак навмисне вирощують на фермах. Імен не дають і позбавляють життя у віці від кількох місяців до року. Від захисників тварин зазвичай відбиваються балачками про збереження національних традицій. Їдять там і ось таких популярних в Україні чотирилапих.

У цьому розплідникові - вісімнадцятеро чау-чау. Нині з господинею Оленою прогулюються двійко. Найліпший колись цуцик Великої Британії та нині мультичемпіон Ділан зі своєю рудою подругою Атмою.

«Естественно, я не могу понять, что друга можно съесть. Для меня это дико», - заявила власниця розплідника чау-чау Олена Пискарьова.

А от Василеві Івановичу чотирилапих друзів не шкода. Єдина собака, до якої прив'язався - Роза. Запевняє: її не їстиме.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
віталік Показати IP 1 Лютого 2012 12:57
Таких людей лікувати треба !!!!! Сьогодні їсть собак, а завтра перейде на людей.І ще стверджує що в Азії їдять собак, то нехай їде в Азії і там живе з собі подібними. Я б таких людей розстрілював.
Ли до віталік Показати IP 1 Лютого 2012 16:35
виходить всіх корейців лікувати треба)
Віктор до віталік Показати IP 2 Лютого 2012 15:08
В мене дід був хворий на туберкульоз. І дякуючи собачатині прожив значно довше, аніж відміряли йому лікарі. І я за благо цуцика переживаю якось не більше ніж за свинку з ферми... А якщо ви вважаєте що добробут собак важливіший за здоров"я людей, то...
Заратустра до віталік Показати IP 2 Лютого 2012 16:28
А чем мясо собачатины отличатся от свинины или телятины??А только тем что с самого детства нам внушают что собака это друг, а корова это мясо-это просто результат воспитания и моральных устоев.Походу лечить надо большую половину населения которая жрет жуков, собак,крыс и прочее
Каріна Показати IP 1 Лютого 2012 13:04
Бувають ж люди...
Є до Каріна Показати IP 2 Лютого 2012 09:49
Деда в Луцк!!!!!!!! СРОЧНО!!!!!!!!!!!!!!!!
TFA до Є Показати IP 2 Лютого 2012 12:31
Ета пять! :)))
серега Показати IP 1 Лютого 2012 13:44
если бы у деда было бабло на то шобы купить коровью ногу или кусок свиньи то он бы собак не жрал я думаю... интересно почему у "любителей животных" не возникает вопросов к жестокому обращению с коровами, свиньями кроликами, мышками, тараканами и червяками? где ета незримая грань преступить которую нельзя? может в голове у "любителей животных" .. давайте будем жрать только траву! хотя если подумать ето же тоже негуманно ! а про микробов всяких то лучше и вообще не думать...
Є до серега Показати IP 2 Лютого 2012 09:46
В голове у них бабло!!! А сами жрут свинину и говядину, защитнички "гребаные"
тиць-здиць Показати IP 1 Лютого 2012 13:56
Провокативна новина. Для аматорів псиносрачу є маса спеціальних ресурсів. Навіщо його (псиносрач) розводити ще й тут. Знаєте скільки зараз довбо::бів набіжить (Ц) З одного і іншого боку, зі своїми аргументами.
ПРОХОЖИЙ Показати IP 1 Лютого 2012 13:59
А комсомольців не їдять і не топлять...Вже забагато розплодилось.
Лора Показати IP 1 Лютого 2012 14:28
Фу, дурень старий, гидоття.
Хатуль Мадан Показати IP 1 Лютого 2012 14:40
ви не любите собак? та ви просто не вмієте їх готувати!
Фанат Показати IP 1 Лютого 2012 15:04
Давайте скинемось діду на квартиру в районі м"ясокомбінату. Там він точно не вмре з голоду.
УКР Показати IP 1 Лютого 2012 15:05
Жорстоке поводження з тваринами? От тобі захисниця прав тварин. Хотів би я глянути як "гуманно присипляють" корів та свиней. "Сьогодні їсть собак, а завтра перейде на людей":)) Сьогодні їсть кур, свиней, кролів, качок, корів..... А завтра ні на кого не переходить. Ще б так про права людей думали, як думають про права тварин. Якщо останні взагалі мають якісь права.
Spaceman Показати IP 1 Лютого 2012 16:03
Діду респект і уважуха! Такому ніяка криза не страшна, він будь-який голодомор переживе. Дійсно, переселити би його до Луцька, в район 33кв, голодним він би точно не залишився.
правда Показати IP 1 Лютого 2012 16:36
Правда в районі мясокомбінату такі стада бігають що ходити страшно.Кидаються на людей кусають - у мене питання то якимось боком владу цікавить чи вони тільки ту Дану недалеку слухають. позабирайте звідти тих псів - там страшно дорослому іти а дітей не раз відбивали від тої біди.Вчора ішов там- пес підкрався ззаду мало того шо штанам капець- ще й ногу прокусив .
УКР до правда Показати IP 1 Лютого 2012 16:51
Для нашої міської влади, якщо скарга не зафіксована на папері вона відсутня. Напішіть у відділ звернення громдян. Чим більше скарг ти більша ймовірність того, що буде якась реакція. А "Волинському товариству захисту тварин", бажаю позабирати всіх бездомних собак собі додому, зробити їм всі прививки, оформити паспорти та вигулювати на повідку з намордником. Бігати і розказувати байки кожен може, а робити щось реальне одиниці, нажаль. Один наляканий, я вже не кажу поксаний лучанин, це вже достатній привід для очистки вулиць від бродячих собак. P.S.: Я тварин люблю у мене німецька вівчарка і кіт))) Але порядок у місті має бути.
Лучанин Показати IP 1 Лютого 2012 17:30
Молодець дід! Знайшов цілком законний спосіб як виживати.
як просто Показати IP 1 Лютого 2012 17:51
до Луцька треба завезти корейців- вони не голодуватимуть і нам місто очистять.
проффесор Показати IP 1 Лютого 2012 17:52
Очевидно, дідусь ласує не собаками, а собачим мясом? Уявіть собі, хто має здоровий глузд: дудісь ласує свиньми чи коровами!?
вано Показати IP 2 Лютого 2012 02:12
дід санітар,не то що Герасим зі своїм му-му.криза не страшна-во до чого янукович довів народ,ось покращення сьогодення. взагалі село Головно специфічне зі своїми людьми-з прибамбасами.
Док Показати IP 2 Лютого 2012 08:44
Після собак на котів скоро перейде.))))
головнянка Показати IP 2 Лютого 2012 10:20
А власниця розплідника сама вся в хутрі: і шапка, і шубка, і чоботи. А язиком захищає... А дід рятується від епідеміі туберкульозу. Собачий жир та всякий інший на базарі продають. Хто-зна чи й собачий7 А у діда то точно з собак. Дякуєм за рекламу.
Олег Показати IP 2 Лютого 2012 11:27
Блюдо з собаки називають хе , собак їдять киргизи узбеки корейці. Собака нічим не відрізняеться від інших домашніх тварин.
знаючий Показати IP 2 Лютого 2012 14:26
за зристианською легендою кіт і собака випросили в Бога хліб. Людині Бог хліба не давав. Дав по жмені всякого жнивя коту собаці і сказав: занеси господарю, нехай посіє і з вами поділиться. Так що дідусь попростує в пекло.
Віктор до знаючий Показати IP 2 Лютого 2012 15:14
А ще кажуть що циганам можна красти, бо вони покрали цвяхи, якими Ісуса мали розпинати.. Якщо вас цигани обкрадуть ви, як істино віруючий, не заявите в міліцію?
33 Показати IP 2 Лютого 2012 14:50
Собачатина тушена з капустою дуже смачне блюдо. Деколи на сороковому можна відловити добре вгодованих двортерєрів - смакота, свинина ж сьогодні дуже дорога. Для зоофілів: собаці болить не менше як свині чи корові.
Ант Показати IP 2 Лютого 2012 19:51
Геть українці подуріли. Захищають збоченця. Невже такі бідні і чому ? Бо дурні ?
111 Показати IP 2 Лютого 2012 22:26
а ще в багатьох селах їдять їжаків, голубів, а в містах котів....
головнянка Показати IP 5 Лютого 2012 19:51
ідять перепілок, зайців, кабанів диких, оленину, нутрій . Хіба тисячі курей на птахофабриках не на продаж ідуть? Дід не збоченець. Милостиню не просить. З сусідами в мирі живе. Якщо так думати, то у кожного в селі в хліву щось або кувікає або кудкудаче. І згодом опиняється в каструлі.
Лучанка Показати IP 10 Лютого 2012 22:32
Зараз не роки Голодомору, не війна, ми живемо в демократичній країни, а такі виродки, як ця особа не те, що зверхньо плюють на мораль, а взагалі будь-яким чином зневажають її. «По твоему отношению к собаке я узнаю, что ты за человек» А. Боссе
головенець Показати IP 12 Лютого 2012 14:00
дід в свій час вилікувався,завдяки собачатині, від туберкульозу,а лікарі його були списали додому помирати. питання до природозахисників: якби ви, шановні природолюби, помирали чи зважали б ви на походження ліків, які реально рятують!!! задумайтесь на досуге...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus