USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Для Мартиненка проситимуть заставу у 300 млн

21 Квітня 2017 10:49
Спеціалізована антикорупційна прокуратура проситиме суд заарештувати колишнього народного депутата від Волині Миколу Мартиненка на 60 діб з правом внесення застави у 300 млн грн, інформує УНІАН.

Про це заявив керівник САП Назар Холодницький сьогодні журналістам в Києві. «Позиція прокуратури наступна: будемо просити суд про обрання запобіжного заходу про тримання під вартою строком на 60 днів з альтернативою внесення застави в сумі 300 млн грн», - заявив він.

«Чому 300 млн? Тому що ми оцінюємо роль кожного із співучасників у вказаній схемі. Зараз відповідні клопотання скеровані стороні захисту і будуть після ознайомлення стороною захисту скеровані до суду», - додав Холодницький.

Як повідомлялося, Мартиненка затримано 20 квітня в Києві в рамках розслідування кримінального провадження за фактом розкрадання коштів ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат" (СхідГЗК) під час закупівлі уранового концентрату.

Внаслідок цих дій державному підприємству завдано збитків в розмірі 17,28 млн дол.

До слова, Нардеп-утікач Олександр Онищенко через ЗМІ опублікував нові записи розмови з нібито Миколою Мартиненком, якого затримало НАБУ.

Микола Мартиненко був нардепом ВРУ 3 – 8 скликань, двічі обирався від виборчого округу № 21 (центр – м. Ковель). У 2016 році добровільно відмовився від депутатського мандату у в зв`язку із скандалом навколо розслідування, яке проводить Національне Антикорупційне бюро України щодо його можливої причетності до корупції. У грудні минулого року Верховна Рада достроково припинила депутатські повноваження Мартиненка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 21 Квітня 2017 11:50
Фонд Гузя заплатить, це ж смішні гроші для нормальних пациків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus