USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Для нас нічия з «Тернополем», як поразка», – головний тренер «Волині»

2 Жовтня 2020 13:56
Луцька «Волинь» в четвертому матчі сезону не змогла здобути перемоги, зігравши внічию з тернопільською «Нивою», проте головний тренер Василь Сачко наголосив, що команда на правильному шляху, тому перемоги прийдуть.

«Ви знаєте, все сталося, як в тому прислів’ї: і хлопці молодці, але село не взяте. Я дуже задоволений першим таймом, діями хлопців, ми в кожній грі прибавляємо. Я задоволений, що ми створили сьогодні купу моментів, які мали б реалізовувати, але, на жаль, деяких футболістів підводить майстерність. Замість рахунку 2:0 могло бути і три, і чотири. Гра могла закінчитися зовсім по-іншому. Ми бачимо, що в нас є проблеми в обороні, на це є свої причини – в кожній грі ланка захисту складається з нових гравців. На цю гру ми готували інших футболістів, але, на жаль, то хвороби, то травми їх вибивають. Я не бачу по грі причин для того, щоб дуже засмучуватися – ми атакували, прибавляємо від матчу до матчу, є малюнок та вимоги, які хлопці виконують. Але такі помилки не можна допускати. Потрібно догравати при стандартах і в обороні. Ми бачимо, над чим потрібно працювати. Хоч ми не програли, але для нас ця нічия, як поразка», – сказав Василь Сачко.

Про ситуацію в команді з коронавірусом

«Ми одних хлопців готуємо, інші виходять з карантину не готові. Ми починаємо їх готувати, а ті знову потрапляють на карантин. Я не можу зрозуміти, чи це лише нашу команду так торкається? В інших командах всі в обоймі. Ми боремося – в нас і лікар слідкує за цим, і режим суворий, ми проводимо бесіди щодо цього. Але ця зараза все одно десь береться. Ми переживемо ці моменти. Думаю, найстрашніше у нас вже позаду».

Про заміну на початку другого тайму центрального захисника Валерія Болденкова, який зіграв першу гру після травми

«У нас Приндета та Никитюк випали, також випав Приймак, якого ми готували до цієї гри. Валерій після травми пропустив доволі довгий період, але на тренуваннях проявляв себе. Він трохи почав відчувати біль і попросив заміну, щоб не порвати м’яз, який його турбує, ми про це домовлялися. Але вийшов Сасовський, хлопець молодий, він прогресує, старається. Також виходили молоді Богомаз і Кобзар, від яких ми чекаємо більше, адже хлопці перспективні. Ви знаєте швидкісні дані Богомаза, для Богдана Кобзаря теж немає авторитетів на тренуваннях, але це на тренуваннях, але нам потрібно на грі. Тому ми їх помалу підпускаємо».

Про гру в другому таймі, в якому команда пропустила двічі

В деяких епізодах ми не догравали, не допрацьовували, втратили концентрацію в пропущених голах. Ми знали, що суперник розкриється та побіжить. Ми не можемо дев’яносто хвилин пресингувати. Перший тайм був продуктивним, ми витратили багато сил. Я не бачив великих проблем, коли ми закривалися, грали строго і компактно, щоб вони намагалися зламати нашу оборону. Але коли ми почали недопрацьовувати… Ми ж теж мали свої моменти, які повинні були забивати. Але ми подивимося відео, побачимо цифри і покажемо пальцем кожному гравцю, за ким стежити в карному майданчику. Над цим і потрібно працювати. Заміни повинні були посилити, але лава для запасних була не така, яку ми хотіли.

Про гру новачка Ігоря Сікорського та воротаря Владислава Леванідова

Мені сподобався Сікорський. В першому таймі він грав продуктивно, виборював м’ячі, відкривався. Я вважаю, це підсилення для нашої команди.

Леванідов помилився, коли ми попустили перший гол, але всі помиляються. Я не можу сказати, що сьогодні була його найкраща гра. Але можна згадати ті моменти, в яких він виручав. Ми звикли, що нападник забив – він герой, воротар виручив – молодець, не виручив – не молодець. Але чому команда дозволила заробити штрафний, чому захисники дали пробити? Про це також потрібно говорити.

Про підготовку до сезону та ситуацію в команді

Повірте, я за крісло не тримаюсь. Я не прийшов сюди, підписавши мільйонний контракт. Потрібно – я в будь-який момент піду. Я живу в цьому місті, я грав за цей клуб, забивав і в ті, і в ті ворота. Я це все пам’ятаю, я пам’ятаю тих людей, які і зараз підтримують. Але мені, як і будь-якому тренеру, потрібний час. Ми з нуля почали збирати команду за два тижні до чемпіонату. Бюджет «Волині» у минулому сезоні був значно більший, ніж зараз. Сюди були готові йти якісні футболісти. Але й ці гравці хороші, вони для мене найкращі. Але ми могли ще підсилитися. Проте не змогли, адже вже йшов чемпіонат, комусь запропонували кращі умови. Я не виправдовуюся, а говорю ті моменти,з якими ми стикнулися. Ступінь готовності футболістів був зовсім різний, деякі футболісти були зовсім не готові. Але зараз є якийсь малюнок, якщо ми будемо йти таким шляхом, то ми будемо вигравати зі мною чи без мене. Ми не звернемо з того напряму, який взяли. Ми робимо все, щоб підтримати хлопців, а всі погані моменти я готовий прийняти на себе, адже це моя робота. Але буде той момент, коли і на нашій вулиці перевернеться КамАЗ з пряниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Свідок Показати IP 2 Жовтня 2020 14:32
Підкупили бідоном бурячохи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus