USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

До весни луцькі парки стануть парками, а сквери – скверами?

30 Вересня 2008 14:14
З 3 жовтня розпочнуться роботи по наведенню порядку в парку культури і відпочинку імені 900-річчя міста Луцька. Про це розповів начальник відділу екології Луцької міської ради Борис Сорока під час апаратної наради 30 вересня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами головного еколога Луцька, прибирання парку культури і відпочинку імені 900-річчя міста відбуватиметься за допомогою тієї ж робочої сили, що «підчистила» центральний. Тобто від кожного підприємства, школи та інших установ на ці роботи спрямують по три-чотири людини. Також пан Сорока звернувся до начальника технічного відділу Луцької міськради Ігоря Давидова з проханням надати трудягам-добровольцям необхідний робочий інвентар.
Луцький міський голова Богдан Шиба сказав, що протягом осені та зими повинні навести порядок, окрім парків, і в усіх інших місцях відпочинку: «Парки зробити парками, сквери – скверами».
Також паралельно, за словами Богдана Шиби, проводитимуть очищення русел місцевих річок, міських пляжів. А з настанням морозів приступлять до очищення канав. Як наголосив градоначальник, «до весни усі парки та інші місця відпочинку лучан повинні набути естетичного вигляду».Крім того, Богдан Шиба під час прес-конференції оприлюднив свої наміри щодо розширення меж міста. «Буде приєднано шматки території, які забезпечать по периметру міста паркову зону», – наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus