USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Доля «скандального» майна у Рожищенському районі невідома, – Грицюк

16 Вересня 2008 09:43
У проекті порядку денного чергової сесії Волинської облради, яку передбачається провести 10 жовтня, є питання щодо майнового комплексу в Уляниках Рожищенського району. Про це стало відомо 15 вересня під час брифінгу очільника Волинської обласної ради Анатолія Грицюка, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Сама назва питання така: «Про передачу в довгострокову оренду майнового комплексу військового містечка №583 в с.Уляники Рожищенського району»
 
Як стверджує Анатолій Грицюк, «на сьогоднішній день цей цілісний майновий комплекс уже далеко не цілісний». За словами голови облради, в Уляниках «багато об’єктів сьогодні напівзруйновані».
 
Попри те, що були пропозиції списати частину будівель, владці від них відмовилися. «Ми пішли іншим шляхом, запропонувавши цей об’єкт будь-якій організації, яка може його сьогодні придбати і розвивати чи якусь бізнес-програму чи, можливо, програму, яка була від «Імпалса» щодо оздоровлення і спортивно-сімейних заходів на базі цього містечка», – стверджує пан Грицюк. За його словами, зараз на утримання колишнього військового майна витрачаються гроші, а «воно і далі руйнується».
 
«Тому ми сьогодні хочемо, щоб будь-яке підприємство, будь-яка структура –чи це фізична особа, чи юридична особа ­– прийшла з пропозицією до депутатів, щоб їх розглянути», – розповів голова облради. Як він стверджує, після сесії (24 липня – «ВН») відповідне оголошення оприлюднили у пресі. Проте пропозиції досі не надійшли.
 
«Тому на колегії облради ми будемо розглядати це питання. Якщо до того часу не надійдуть ніякі пропозиції чи від ОДА, чи від комерційних, чи господарських структур, то ми це питання знімемо з порядку денного», – підсумував Анатолій Грицюк.
 
Довідково:
 
Депутат Волинської облради Ігор Гузь під час позачергової сесії Волинської обласної ради 24 липня оголосив депутатський запит, у якому звинуватив керівництво облради в спробі винести на розгляд сесії рішення про виділення у довгострокову оренду колишнього військового містечка у Рожищенському районі.
 
За інформацією Ігоря Гузя, загальна площа цього військового містечка становить 240 гектарів. На цій території розташовано 75 споруд. Як свідчить депутат облради, 23 липня під час засідання бюджетної комісії керівництво облради на чолі з Анатолієм Грицюком намагалося винести безпрецедентне рішення щодо цього питання.
 
Як стверджував пан Гузь, без будь-яких узгоджень та аукціонів ПП «Імпалс» хотіло на цій території протягом 4-х років побудувати спортивно-відпочивальний комплекс «Відпочинок і дозвілля для всієї сім’ї» орієнтовною вартістю проекту – 7,5 мільйона євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus