USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дві ветлікарні Волині АМКУ оштрафував на більш ніж 9 тисяч гривень

28 Березня 2009 12:00
На Волині за зловживання монопольним становищем оштрафували районну і міську лікарні ветеринарної медицини, – 28 березня інформують «Волинські Новини».
За повідомленням сайту Антимонопольного комітету України, Волинське відділення АМКУ оштрафувало Нововолинську міську державну лікарню ветеринарної медицини на 7,4 тисячі гривень за зловживання монопольним становищем. Так, лікарня застосовувала завищену плату за послуги з ветеринарно-санітарного контролю та огляду вантажів із продукцією тваринного походження. Лікарня визнала порушення та зобов’язалася сплатити штраф до державного бюджету. Відділення зобов’язало лікарню привести тарифи до економічно обґрунтованого рівня.
Окрім того, Волинське відділення АМКУ оштрафувало Турійську районну державну лікарню ветеринарної медицини на 2 тисячі гривень за зловживання монопольним становищем. Так, лікарня встановила економічно необґрунтовану плату за послуги з ветеринарно-санітарного контролю та огляду вантажів з продукцією тваринного походження. Лікарня визнала порушення, зобов’язалася сплатити штраф до державного бюджету та знизила тариф на послугу з видачі свідоцтва форми №1 із 28,48 гривні до 12,12 гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus