USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Директор ЛПЕ лякав працівників рейдерським захопленням та звільненням

27 Квітня 2017 17:07
Загальні збори трудового колективу провели на ЛПЕ. Втім, їх так організували, аби більшість працівників не змогли потрапити на засідання. Крім цього, директор підприємства наголосив охороні, аби журналістів не пускали. На «таємних» зборах були присутні робітники, які працюють, власне, на територї підприємства, кондукторів і водіїв, які зазвичай піднімають важливі для колективу й «незручні» для керівництва питання, не було.

Зазвичай, про організацію зборів трудового колективу повідомлять працівників за добу-дві. Втім, цього разу оголошення вивісили о 9:30.

Самі ж працівники кажуть, мовляв, так зробили, аби не збори прийшли лише працівники адміністрації ЛПЕ.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ТРОЛЕЙБУСАХ ЛУЦЬКА ТРЕТІЙ ТИЖДЕНЬ ТЕСТУЮТЬ ВАЛІДАТОРИ

Більше того, директор ЛПЕ Ігор Грицюк дав вказівку не пускати журналістів, що й виконала приватна охорона.

«Заявку директор не лишав. Я вас не пускаю, бо немає вказівки, директор мав би повідомити, що ви маєте прийти. Я дзвонив у приймальню й казав, що прийшли журналісти, однак дали вказівку не пускати», - пояснив охоронець.

Журналісти пояснили, що колективні збори – відкритий публічний захід, а підприємство комунальне, тому охорона не має права перешкоджати їхній діяльності. Однак охоронці не дослухалися.
Вже по завершенню зборів вийшов до представників ЗМІ й сам директор та наголосив, що він буцімто відкритий для громадськості. Коли ж його запитали, чому не пустив журналістів на збори, то директор мотивував тим, що це були трудові збори, і там нібито обговорювали «виробничі» питання. Але про що саме йшлося на зібранні – не деталізував.
Із власних джерел ІА Волинські Новини стало відомо, що окрім адміністрації ЛПЕ, на зборах були присутні прибиральниці та працівники ремонтного відділу. Кондукторів і водіїв не було.

«На нараді директор сказав, що має відбутися рейдерське захоплення ЛПЕ, все хочуть тут зруйнувати, але він цього не допустить, мовляв, на території мають зводити житлові будинки. Також він наголосив, щоб люди об’єдналися, стали згуртованими, аби зберегти ЛПЕ. А після цього наказав, що коли хтось буде влаштовувати якісь протести чи багато зайвого говоритиме, то він звільнятиме таких працівників», - розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини один із учасників зборів та попросив його не називати, бо боїться втратити роботу.

Як повідомлялося раніше, на ЛПЕ звільнили водія Андрія Черчика, який приймав активну участь в трудових спорах між працівниками та керівництвом ЛПЕ, брав участь у «вибиванні» заборгованої адміністрацією заробітної плати та входив до числа тих, хто був проти призначення Ігора Грицюка директором ЛПЕ. Зараз він судиться за свої права, а свідки говорять, що звільнення було спланованим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я в шоці.. Показати IP 27 Квітня 2017 17:44
На комунальні підприємства журналісти повинні їздити з поліцією? Невже влада міста не відреагує? На передову його, нехай побігає трішки..
Лучанин. Показати IP 27 Квітня 2017 18:03
Брехун цей молодий директор, і не червоніє.. Збори тривали не більше 10 хвилин, жодного виробничого питання не піднімалось. Просив людей згуртуватись, і відстоювати від зовнішніх ворогів підприємство, яке хочуть зруйнувати, а на його місці побудувати житловий комплекс. Але стратег з нього некудишній і воїни його, хоча і сиділи тишком на зборах, то й так плюють в його сторону, щоб він не бачив, а навіть багато хто з адміністрації, вважає Грицюка неадекватом..
дед Показати IP 27 Квітня 2017 22:14
видно пана по халявах пацанчик хоче бабла намолотить я казав треба брати Пуца
присутній Показати IP 28 Квітня 2017 08:16
Грицюк пообіцяв міцно триматись за директорське крісло та звинуватив міську владу у намірах довести ЛПЕ до банкрутства. Забув лише сказати, що ЛПЕ вже "по вуха" в боргах і саме міська влада виплачує працівникам заробітну плату.
Коля Показати IP 5 Травня 2017 10:32
Яке щастя що ця кругла м*рда не працює уже в АТП10701. Яке воно неадекватне. Співчуваю тролейбусникам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus