USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-керівнику компанії Курченка обрали запобіжний захід

14 Червня 2016 10:16
Суд обрав запобіжний захід екс-керівнику компанії скандального олігарха Сергія Курченка Андрію Кошелю, - повідомляє "Канал 24".

Відповідне рішення виніс Голосіївський районний суд Києва, йдеться в постанові.

Згідно з документом, Кошель заарештований на два місяці. Він може внести заставу у розмірі 200 мільйонів гривень.

Напередодні Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК Сергія Курченка Андрія Кошеля затримали 12 червня під час спроби перетину кордону з Польщею.

Додамо, що у мережі з'явилося відео затримання співвласника трастового фонду одіозного українського бізнесмена Сергія Курченко Андрія Кошеля.

Відео опубліковано на каналі Генеральної прокуратури України на YouTube.

"Затримали керівника окремої структури злочинної організації В. Януковича" СЕПЕК ", - наголошується в коментарі до відео.
Також видання писало, що ГПУ затримала Олександра Сухомлина, "творця" схеми бізнесмена Сергія Курченка по зрідженому газу. Він же був заступником міністра економічного розвитку часів екс-президента Віктора Януковича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus