USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На кордоні з Польщею затримали екс-керівника компанії Курченка

13 Червня 2016 09:37
Колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК Сергія Курченка Андрія Кошеля затримали 12 червня під час спроби перетину кордону з Польщею.

Про це "Українській правді" повідомив військовий прокурор сил АТО, керівник групи прокурорів Костянтин Кулик.

З його слів, затримання відбулося вранці у неділю.

Кошель є фігурантом кримінальної справи, яка стосується продажу зрідженого газу на спецаукціонах.

Так, Андрій Кошель, згідно зі статутними документами ТОВ "СЄПЕК", є главою компанії і є її засновником - він вніс у її статутний капітал 100 мільйонів гривень. Кошеля неофіційно називали соратником Курченка, але хто він і звідки - достеменно невідомо.

Як пізніше повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, під час обшуку у Андрія Кошеля знайшли клинок з гравіюванням "Служба безопасности Предидента Российской Федерации".



Днями Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що ГПУ затримала Олександра Сухомлина, "творця" схеми бізнесмена Сергія Курченка по зрідженому газу. Він же був заступником міністра економічного розвитку часів екс-президента Віктора Януковича.

Як повідомив генпрокурор Юрій Луценко, Сухомлина затримали за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 1 ст.255 (створення злочинної організації), ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Михайло Куценко Показати IP 13 Червня 2016 10:21
Коротко і по суті! Орган, що видав кортик не існує з 1996 року. Кошель нікуди не втікав, бо є публічною людиною, що зявляється на всіх галузевих виставках повязаних з виробництвом альтернативної енергії та переробки ТПВ. З Курченком працював, коли, ще про нього ніхто не знав, задовго до 2012 року. З таким самим успіхом можна лапати вчителів, що вчили його в школі. Був би до чогось причетний, давно би вже виїхав, людина не бідна. Скажіть, а справжніх злодіїв і корупціонерів коли будете лапати а не шукати сувенірні кортики двадцятилітньої давності. Один піар та популізм. https://ru.wikipedia.org/.../Служба_безопасности
бе Показати IP 13 Червня 2016 17:39
потрібно ж показувати "роботу"! газ давно продали а гроші потратили!
Анонім Показати IP 13 Червня 2016 21:51
Сухомлин ніколи не був "творцем" якихось схем. Порядна людина. Вирішили назначити винним його. Завтра кожного можуть назначити ким завгодно. Ці люди можуть піти на все, аби віджати бізнес чи прикрити себе. Прийдуть і вручать повідомлення про підозру і все... І будуть ВН писати про вас і робити вас відомим волинянином... Без вини винуватий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus