USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ексгравець «Волині» завершив футбольну кар'єру

4 Січня 2023 23:41
Ексгравець футбольного клубу «Волинь» Сергій Кравченко вирішив повісити бутси на цвях та завершити кар’єру професійного футболіста.

Про це повідомили у ФК «Чорноморець».

«Капітан одеського клубу Сергій Кравченко йде. Позаду яскрава кар’єра, врожайна на події. Кар’єра, в якій було все – золоті медалі чемпіонату, матчі за національну збірну та в єврокубках. А крапка була поставлена в Одесі. Ми дякуємо Сергію Кравченку за час, що він провів в команді. Його поведінка на полі під час матчів та тренувань завжди була взірцем для молодих виконавців», – йдеться у дописі.

Кравченко народився у Донецьку та є вихованцем «Шахтаря». Раніше під час кар’єри футболіста він захищав кольори «Дніпра», «Динамо», «Ворскли», «Волині» та «Карабаха».

Сергій Кравченко перейшов до складу луцької «Волині» на правах оренди у липні 2015 року. У складі «хрестоносців» провів 24 поєдинки, у яких одного разу відзначився голом.

Cезони 2017–2020 грав у складі «Дніпро-1». Був капітаном команди.

На початку лютого 2021 року Кравченко приєднався до одеського «Чорноморця».

Зазначимо, що Сергій входить до числа п’яти футболістів, які забивали в УПЛ після 38 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus