USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Екснардепа Жеваго оголосили в розшук

9 Жовтня 2019 14:31
Держбюро розслідувань оголосило в розшук екснардепа, колишнього власника банку Фінанси і кредит Костянтина Жеваго.

Про це директор ДБР Роман Труба повідомив агентству Українські новини.

«Він оголошений у розшук», — сказав Труба.

За словами директора ДБР, вживаються заходи для оголошення Жеваго в міждержавний розшук, а також для обрання йому заочного запобіжного заходу у вигляді арешту.

У реєстрі осіб, які переховуються від органів влади, Жеваго зараз немає.

Нагадаємо, 27 вересня в Держбюро розслідувань заявили, що заочно вручили Жеваго підозру у справі про розтрату 2,5 млрд грн банку Фінанси і кредит. У пресслужбі бізнесмена повідомили, що він не з’явився в ДБР для вручення підозри і допиту, оскільки знаходиться на лікуванні за кордоном. Жеваго заперечує будь-які звинувачення. У справі про розтрату 2,5 млрд грн банку фігурує також ряд колишніх топменеджерів фінустанови.

Національний банк України 17 вересня 2015 року ухвалив рішення про віднесення банку до категорії неплатоспроможних. На момент ухвалення цього рішення Жеваго опосередковано володів 97,67% акцій. Ліквідація банку має завершитися до 17 грудня 2020 року.

Також суд ухвалив рішення стягнути з колишнього власника банку «Фінанси і Кредит» Костянтина Жеваго 1,5 мільярда гривень на користь Національного банку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 9 Жовтня 2019 18:23
ФК "Ворскла" (Полтава) з речами на вихід.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus