USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гладковському через суд хочуть заборонити виїзд на ПМЖ за кордон

25 Квітня 2019 17:54
Окружний адміністративний суд Києва просять зобов’язати СБУ заборонити Олегу Гладковському, чиє ім’я фігурує в розслідуванні журналістів щодо розкрадань в оборонці, виїжджати на постійне місце проживання до іноземної держави.

Позов до СБУ, адміністрації Держприкордонслужби подав позов до СБУ та адміністрації Держприкордонслужби подав народний депутат від "Народного фронту" Євген Дейдей, пише Українська правда.

Зокрема, позивач просить суд визнати протиправною бездіяльність Служби безпеки, що полягає у невжитті відносно Гладковського заходів тимчасового обмеження у праві виїзду на постійне місце проживання до іноземної держави після його звільнення з посади першого заступника секретаря РНБО.

Водночас, позивач просить зобов’язати СБУ у передбаченому законом порядку запровадити щодо нього заходи тимчасового обмеження у праві виїзду на постійне місце проживання строком на 5 років, тобто до 4 березня 2024 року, а також подати до ДПС відповідне доручення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ЕЛІТНІ АВТІВКИ, НЕРУХОМІСТЬ ТА 2 ПАСПОРТИ ГЛАДКОВСЬКОГО-МОЛОДШОГО: ТАЄМНЕ ЖИТТЯ РОЗКРАДАЧА «УКРОБОРОНПРОМУ»

Окрім цього, Дейдей просить заборонити Адміністрації Державної прикордонної служби вчиняти будь-які дії або бездіяльність пов’язані з пропуском через державний кордон Олега Гладковського до закінчення щодо нього п’ятирічного обмеження виїзду.

У суді вказують, що наразі розглядають питання про відкриття провадження за цим адміністративним позовом.

Нагадаємо, Гладковського відсторонили від посади після корупційного скандалу. За інформацією журналістів «Bihus.info», син Гладковського, якому на той момент було 22 роки, разом із партнерами організував приблизно у 2015 році постачання контрабандних російських деталей для військової техніки. При цьому, державні оборонні підприємства переплачували за товар у 2-4 рази, купуючи його у фірм-прокладок. Керівництво концерну «Укроборонпром» знало про шахрайські оборудки і давало на них згоду. За даними фактами НАБУ розпочало власне розслідування.

Також повідомлося, що Олег Гладковський був почесним консулом Сейшельських островів, а через цю дипустанову проводилися оборудки задля уникнення сплати податків з придбаних за кордоном картин. Раніше йшлося про те, що фірма Гладковського отримала півмільярда за таємними угодами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Місцевай Показати IP 25 Квітня 2019 18:40
Прикувати с*ку ланцюгами, поки не умтаканиться в країні. А тоді щурі самі один одного побіжать здавати. А Гладковський - ХОПА! і вже тут, прикований :)
Ні ні ні Показати IP 25 Квітня 2019 18:41
Спочатку відрубати 1 руку, а 2гу при спробі втечі!
ДПСУ Показати IP 25 Квітня 2019 18:44
У нього 10 паспортів. Треба фото вивішувати + винагороду оголосити.
777 Показати IP 26 Квітня 2019 09:22
отрубить руки и пусть катится ,воздух чище будет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus