USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Голову Любомльської РДА, спійманого на хабарі, звільнили з посади

12 Квітня 2017 10:29
Голову Любомльської РДА Миколу Пархомука, якого затримали на хабарі в 2 тисячі доларів, відсторонили від посади.

Відповідне розпорядження №81/2017-рп підписав 11 квітня президент України Петро Порошенко.

"Відповідно до частини третьої статті 154 Кримінально-процесуального кодексу України відсторонити Пархомука Миколу Олександровича з посади голови Любомльської районної державної адміністрації Волинської області", - сказано в документі, опублікованому на сайті глави держави.

Як відомо, Миколу Пархомука «проштовхнув» на посаду голови РДА голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик. Після затримання на хабарі 30 березня Пархомук продовжував обіймати посаду голови РДА.

6 квітня Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час засідання уряду звернувся до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням відсторонити із займаної посади голову Любомльської райдержадміністрації Миколу Пархомука. Окрім цього, на таке ж прохання народного депута Ігоря Гузя покарати хабарника Володимир Гройсман відповів, що надіслав звернення до Адміністрації Президента: «Це - справа честі! Якщо людину спіймали на хабарі, вона має сидіти у в’язниці, а не у своєму кріслі», - заявив Гройсман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Квітня 2017 10:36
За один раз заробив стільки, що звичайний трудяга за десять років не заробить. То чому б і не піти. Криміналу ж не знайдуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus