USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Губернатор побажав волинським жінкам, аби вони плакали

6 Березня 2009 15:43
У Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбулися урочистості приурочені до міжнародного жіночого дня. Під час нього вітання від керівників області та міста поєднувалися із виступами різноманітних творчих колективів. Про це 6 березня повідомляє репортер «Волинських Новин».
З дозволу усіх чоловіків (щоправда, їх про це не запитуючи) волинських жінок привітав голова Волинської ОДА Микола Романюк. Він побажав їм, «щоб ніколи не було горя, жінки плакали тільки від радості, збувалися їхні мрії та задуми і вони були здорові».
Також губернатор вручив дамам нагороди від Президента і Кабміну та відзнаки «Мати-героїня» кільком лучанкам.
Луцький міський голова Богдан Шиба, вітаючи жінок, визнав, що Україна буде лише тоді, коли вона житиме в любові. Він висловив переконання, що усі найкращі слова, які є в нашій мові, придумали жінки, а чоловіки – навіть слово «криза», аби не приносити зарплату додому.
Тому луцький очільник побажав жіноцтву щастя кохання і затишку та вручив кільком із них відзнаки міської ради.
Від імені найвищого представницького органу Волині українських жінок-берегинь привітав радник голови облради Володимир Банада. Він визнав, що у весняну пору, «коли прискорюється серцебиття і окрилюються серця», не випадково святкується день жінки. Адже вона – «неоціненний дар Всевишнього посланий на землю».
Пан Банада побажав представницям прекрасної статі здоров’я, Божого благословення, щасливої долі, здорових рідних і оптимістичного погляду в майбутнє.
Між привітаннями волиських владців присутніх у залі жінок радували своїми виступами творчі колективи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus