USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Гицелі, які розстрілювали собак на очах у дітей, будуть покарані?

25 Березня 2009 12:47
Депутати Луцької міськради підтримали запит представника фракції «НУ» Олега Іванюка з проханням притягнути до відповідальності працівників «Луцькспецкомунтрансу», які розстрілювали собак на очах у дітей. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Із запитом про порушення працівниками «Луцькспецкомунтранс» правил утримання тварин у місті Луцьку під час відлову бездомних тварин звернувся депутат міськради Олег Іванюк.
У виступі Олег Іванюк розповів про домовленість між КП «Луцькспецкомунтранс» та головою товариства захисту тварин про те, що на потреби товариства виділяється транспорт з бригадою по відлову бродячих тварин для подальшої їх стерилізації. Також, за словами депутата, трапився інцидент, коли тварин нещадно знищували на очах у дітей о 12.00 (згідно з правил відлов тварин проводиться з 05.00 до 07.00 без сторонніх осіб).
Враховуючи викладене, прошу притягнути до дисциплінарної відповідальності керівників КП «Луцькспецкомунтранс» за систематичне ігнорування Правил утримання тварин у Луцьку, затверджених рішенням міськради, - сказав пан Іванюк.
За словами депутата, «ми повертаємося до рівня Шарікова», коли ставимося так до тварин.
«З одного боку – собаки кусаються, з іншого – їх шкода», - сказав міський голова Богдан Шиба.
Депутати міськради підтримали запит Олега Іванюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Діоген Показати IP 27 Лютого 2010 08:54
Схоже той Іванюк більше піклється не про мешканців, а про свою собаку яку випускає гуляти разом з дворнягами, коли він на роботі!!! взагалі по місту вже неоднрозова бачив як біля спальнх районів бігаються стаї собак по 8 - 10 осіб, розкормленні до розмірів з половину коня! Це ж просто здуріти можна, такі пси не те що дитину можуть загризти, а і дорослого чоловіка! Такі дії треба було вже давно впроваджувати!!!! А того Іванюка треба булоб самого наказати, може б трохи стрснувся його жирний зад!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus