USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Юні лучани на писанках продемонстрували свої вміння та фантазію

15 Квітня 2009 17:34
Понад вісімсот писанок представили на тринадцятій міській дитячій виставці-конкурсі «Писанковий дивосвіт». Її переможців оголосили 15 квітня у приміщенні Луцької художньої школи, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Участь у конкурсі брали 255 юних лучан, 250 з яких – вихованці Луцької художньої школи. Таким чином на виставці експонували більш ніж вісімсот писанок, які були виконані за допомогою різних технік.

«Писанка – це не лише твір мистецтва, а й історія нашого краю», – розповів про свої переконання директор художньої школи Іван Гаврилюк. «Можливо в ній, навіть, міститься код нашої нації», – додав він.
«Мабуть, ніде немає такого писанкового чуда, як на Волині», – висловив свою думку митрополит Луцький і Волинський Ніфонт. Також владика поділився своїми враженнями від дитячих робіт: «Я просто дивуюсь тому вмінню і фантазії дітей».
Отож, дипломом першого ступеня за найкращий розпис пасхальних яєць нагородили учнів художньої школи Юлію Коришко (2 клас), Анастасію Бензель (3 клас) та Лілію Тустановську (4 клас).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus