USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Карантин вихідного дня: як працюватимуть спортзали та фітнес-центри

11 Листопада 2020 20:57
З 14 листопада в Україні вводиться режим «карантину вихідного дня». Відповідне рішення було прийняте на засіданні уряду 11 листопада.

Нові обмеження на вихідних діятимуть від 00:00 суботи до 00:00 понеділка. Під заборону потрапили спортзали, басейни, фітнес-центри, передає ТСН.

У зв’язку із розповсюдженням хвороби на всій території країни уряд пропонує перейти від адаптивного карантину до загальнодержавного із обмеженнями, які діяли в попередньому варіанті карантину на територіях із «помаранчевим» рівнем епідеміологічної небезпеки.

Таким чином, на території України на період дії карантину діяльність спортивних залів, фітнес-центрів, які не забезпечують можливість обмежити кількість відвідувачів у залі з розрахунку одна особа на 20 кв. м. приміщення, буде під забороною.

У суботу та неділю працюватимуть:

– Продуктові магазини.

– Транспорт, АЗС та станції з ремонту транспортних засобів.

– Аптеки, зокрема ветаптеки.

– Заклади, які надають фінансові послуги.

– Оператори поштового зв’язку.

Нагадаємо, що на період дії карантину також буде заборонено проведення масових, культурних, зокрема концертних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших заходів, за участю понад 20 осіб. Водночас у разі проведення заходів із кількістю учасників до 20 осіб, організатор повинен забезпечити дотримання між учасниками фізичної дистанції не менш ніж 1,5 метра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
f Показати IP 11 Листопада 2020 21:43
Эпицентр будет работать ?
пара до f Показати IP 12 Листопада 2020 21:51
буде
маша Показати IP 11 Листопада 2020 22:43
Таке враження , що карантин роблять , щоб покращити торгівлю в Епіценрах та інших мережах , які належать олігархам. Роздеребанити кошти виділені на коронавірус COVID-19, а потім з'являться нові версії вірусу 2020, 2021 і т.д... Казкарі розказують нам казки кожен день по телевізору про жахіття коронавірусу , хоч уже половина людей перехворіла. А скільки людей вмерло від онкології,від туберкульозу ,від сердечно-судинних захворювань та інших хвороб чомусь не розповідають. По плану має вмерти десь 600 000 людей за рік , але за перше півріччя недобор по смертності 17000 порівняно з 2019 роком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus