USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Клімчук випише догани головам РДА – за «містечкову політику»

21 Лютого 2011 10:54
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук пообіцяв винести догану трьом головам райдержадміністрацій Волині за те, що вони зволікали з виконанням його розпорядження.
Про це стало відомо 21 лютого під час оперативної наради.
Мова йде про розпорядження про передачу комунальних лісів цих лісгоспів до обласного управління лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України.
«До селектора (селекторна нарада має відбутися цього ж дня увечері – «ВН») підготувати розпорядження по трьом головам райдержадміністрації і їх заступникам, які зволікали кілька днів з виконанням мого розпорядження. Це стосується Маневич, Ківерців і Любомля», - сказав Клімчук.

Відомо, що Маневицьку РДА очолює Микола Миронюк, Ківецівську - Леонтій Кричкевич, Любомльську - Олександр Дзядук.

«Ці державні люди думали, що зможуть вести політику містечкову. Їм раптом здалося, що вони мають підставу ревізувати моє розпорядження. Люди, призначені розпорядженням мого президента на посаду. Це буде урок», - сказав Клімчук.

«Може, не догана, може, попередити і премії забрати. Не погано для початку», - додав губернатор.

Нагадаємо, що передача до лісового управління області лісів викликала супротив у дочірніх підприємствах КП «Волиньоблагроліс». Зокрема, працівників лісгоспів «Маневичіліс» та «Ківерціліс», які 15 лютого 2011 року через це пікетували облраду.

Позачергова сесія Ківерцівської районної ради 17 лютого підтримала звернення колективу комунального лісопідприємства «Ківерціліс» до правоохоронних органів та главі держави про недопустимість передачі лісів.

«Я просив свого великого друга і великого господарника Анатолія Петровича Грицюка з Вільнюса і Баку: Толя, не створюй комунальних підприємств. Це не твоя робота, це не праця влади створювати господарюючі структури. Робота влади управляти, приймати рішення», - зазначив Клімчук.

«Хай поголодує частина депутатів Ківерцівської райради. Там є такі серйозні пані поважні, що їм поголодувати не завадить день, другий, третій. Це корисно. Але ми лікарів будемо тримати на всякий випадок, якщо це діло затягнеться», - сказав губернатор, після цього пояснивши, що він «жартує».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лісник Показати IP 21 Лютого 2011 12:00
Справа в тому, що Грицюк ці підприємства ніколи не створював. Ці підприємства були створені ще за радянської влади на землях колгоспів і це були міжгосподарські лісогосподарські підприємства. Але ліс "наше багатство", точніше "їх багатство"... і було рішення (надто вольове) передати ці лісові насадження та майно під керівництво Колісника. Це госпрозрахункові підприємства, які займаються виробничою діяльністю. а витрати на ведення лісового господарства фінансувались через Міністерство аграрної політики. Війна Колісника із лісами колишніх колгоспів триває вже більше 15 років і, завершилась перемогою...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus