USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Команда-прорив року! Підтримаємо Луцьк! КОНКУРС

10 Січня 2014 19:00
Рік КВН підійшов до кінця. Саме час визначити кращих у вже традиційних номінаціях, - ідеться на сайті КВН.ua. Так, луцька команда «Замок Любарта» може стати проривом року в КВН країни. Це, зі слів лучан, неймовірна можливість та змога вчергове заявити про себе.

Так, 2013-ий рік для українського КВН вийшов досить неоднозначним. ВУЛ повернувся, але зовсім не таким, яким його очікували. «Дніпро» і «Одеські манси» провели відмінні сезони в Вишці, але в той же час «Інший світ» і « Р2Д2 » занадто рано зійшли з дистанції прем'єрки та Першої ліги відповідно. Зрештою, цей рік вмістив у себе відразу два Сочинських фестивалі. І якщо перший вселяв оптимізм присутністю відразу чотирьох українських команд у головних КВНівських лігах, то згідно з підсумками КіВіНа, який завершився нещодавно, в телевізійних лігах присутня тільки одна наша команда. Але не будемо про сумне. Переходимо, власне, до самої акції «Кращі - 2013».

Ми пропонуємо вашій увазі претендентів у чотирьох номінаціях: "Кращий КВНщик року" , "Краща КВНщиця року" , "Краща команда року" і "Команда- прорив року". У кожній з номінацій ви можете віддати свій голос за кращого, на вашу думку, претендента.

Голосування починається з моменту публікації даного посту і закінчиться 12 січня 2014 в 22:00 за Київським часом.

Переможці кожної з номінацій отримають пам'ятні нагороди від сайту КВН.ua.

Голосуємо за наших:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus