USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через «договорняки» з владою «Волю народу» покинув Андрій Деркач

27 Січня 2016 08:30
Народний депутат України Андрій Деркач написав заяву на ім'я спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана про вихід зі складу депутатської групи «Воля народу». Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на текст заяви.

Як заявив сам Деркач, його вихід з групи пов'язаний «з неможливістю брати участь у діях, пов'язаних з політичними «договорняками» з чинною владою, яка довела до зубожіння український народ і продовжує займатися мародерством під час війни на сході країни, спекулюючи на патріотичних настроях населення».

Зокрема, прикладами таких неприпустимих дій він вважає прийняття бюджету на 2016 рік і Податкового кодексу, «який знищує цілі галузі підприємництва та сільського господарства в обмін на посади та преференції, участь у корупційних схемах чинної влади, яка, паразитуючи на європейських гаслах, грабує державу».

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛЯ НАРОДУ» НЕ ГОЛОСУВАЛА ЗА ПРОЕКТ «РЕСТРУКТУРИЗАЦІЇ БОРГУ»

Зазначимо, що Деркач разом із Ігор Єремеєвим та Ярославом Москаленком, був співголовою «Волі народу».

Єремєєв помер 12 серпня 2015 року в клініці після падіння з коня.

Окрім цього Деркач очолив міжфракційне об'єднання з 47 депутатів «Заборонено забороняти», яке було створене 13 листопада 2015 року.

Як відомо, Андрій Деркач і позафракційний Володимир Мисик були авторами скандальної поправки до бюджету про відтермінування впровадження електронного декларування чиновниками. Ця поправка поставила під загрозу скасування візового режиму з ЄС.

Зазначимо, що до депутатської групи «Воля народу» входять двоє волинян – Сергій Мартиняк та Степан Івахів

Останнього вчора, 26 січня, обрали заступником голови депутатської групи «Воля народу». Відповідне рішення прийняли на засіданні депутатської групи у будівлі Верховної Ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Всезнайко Показати IP 27 Січня 2016 08:32
Повія...
Романюн Показати IP 27 Січня 2016 08:38
СЛОВА: Як заявив сам Деркач, його вихід з групи пов'язаний «з неможливістю брати участь у діях, пов'язаних з політичними «договорняками» з чинною владою, ДІЇ: Як відомо, Андрій Деркач і позафракційний Володимир Мисик були авторами скандальної поправки до бюджету про відтермінування впровадження електронного декларування чиновниками. Ця поправка поставила під загрозу скасування візового режиму з ЄС. Вирішуйте самі - виріти словам чи діям? Як на мене - то брехло.
ОленьШпігель Показати IP 27 Січня 2016 10:23
Риг, ворог України, агент ФСБ. Все.
12345 до ОленьШпігель Показати IP 27 Січня 2016 21:30
Вот-вот, от себя добавлю - внебрачный сын самого Путина.
До олень шпігель Показати IP 27 Січня 2016 11:22
Ви скоро будете ригати від цієі влади,яка грабує народ і краіну ЦІЛОДОБОВО............
ОленьШпігель до До олень шпігель Показати IP 27 Січня 2016 12:46
У коня запитали: "Що тобі краще - віз, чи сани?". "І то пагань, і то погань" - відповів кінь.
ПІСЕЦЬ!.. Показати IP 27 Січня 2016 18:33
Однією п*длюкою менше у цій групі регіоналів, де Івахів з великою гордістю тепер є заст. керівника. Але ж всі вони залишаються в парламенті і продовжують приймати закони для українського суспільства. Просто страшно, що вони наприймають...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus